5 ώρες αναμονή για όσους έσπευσαν να μπουν στο πρώτο κατάστημα της Sarah Jessica Parket

Είναι γεγονός, η διάσημη ηθοποιός άνοιξε στη Νέα Υόρκη το πρώτο της κατάστημα με παπούτσια από τη σειρά της SJP by Sarah Jessica Parker και η ουρά έξω από το μαγαζί ήταν πρωτοφανής.

 


Article featured image
Article featured image

Φανατικές θαυμάστριες των ψηλοτάκουνων μπήκαν στη διαδικασία να περιμένουν μέχρι και πέντε ώρες για δουν πρώτες την νέα μπουτίκ και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν από κοντά με τη διάσημη ηθοποιό, που βρέθηκε εκεί για τα εγκαίνια.

 

 

«Αλήθεια λατρεύω τους ανθρώπους και να γνωρίζω έναν πελάτη. Το να τον φροντίζω ή να την φροντίζω, έχοντας αυτή τη διάδραση έχει για μένα μεγάλη σημασία. Κάνεις όλες τις υπόλοιπες αηδίες να φεύγουν», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σημειώνοντας πως σε έναν κόσμο που ο κόσμος βομβαρδίζεται από πληροφορίες, «είναι πολύ ωραία εμπειρία να μπορείς να συνομιλείς με κάποιον».

 
 

Η 53χρονη ηθοποιός, της οποίας ο χαρακτήρας στο «Sex and the City» έγινε το απόλυτο είδωλο του στιλ στη δεκαετία του 2000, κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με παπούτσια πριν από τέσσερα χρόνια, όταν συνεργάστηκε με τον George Malkemus, CEO της εταιρίας Manolo Blahnik.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πολύ συχνά εξυπηρετεί η ίδια τους πελάτες των καταστημάτων της και δεν διστάζει να πέσει μέχρι και στα γόνατα για να τους βοηθήσει να φορέσουν τα παπούτσια της ή να ψάξει να τους βρει το κατάλληλο παπούτσι που θεωρεί πως τους ταιριάζει απόλυτα.

 
 

Κάτι που έκανε και στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού στη Νέα Υόρκη. «Είναι το αγαπημένο μου», είπε η ίδια. «Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο, ο κόσμος μοιράζεται μαζί σου πράγματα για τη ζωή του. Μοιράζονται την πίστη τους, τις πολιτικές απόψεις τους, την οικογενειακή τους ζωή, τα πάθη, τις απογοητεύσεις, την επαγγελματική τους πορεία. Μαθαίνεις τόσα πράγματα για εκείνους. Μαθαίνεις γιατί ο κόσμος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Δεν μπορείς να φανταστείς τους λόγους για τους οποίους έρχονται εδώ. Δεν είναι για σόου στο Broadway ή ψώνια στην Times Square. Νομίζω πως αυτό το κομμάτι ήταν το πιο αναπάντεχο και το πιο ενδιαφέρον- η διάδρασή μου με τον κόσμο», πρόσθεσε.        Αν και χαρακτηρίζει ριψοκίνδυνη την απόφασή της να κυκλοφορήσει συλλογή με παπούτσια καθώς διέθεσε όλες τις οικονομίες της για να χρηματοδοτήσει την ιδέα, η ίδια τονίζει πως πως ποτέ δεν είναι αργά για καμία γυναίκα να ακολουθήσει το όνειρό της και να ανοίξει επίσης μια επιχείρηση.

 
 
 

«Ο κόσμος θέλει να βοηθήσει οπότε ζήτα βοήθεια. Είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση και να σηκώσεις το τηλέφωνο και να φερθείς μερικές φορές γενναία ή να συντάξεις τις σκέψεις σου σε μια επιστολή. Ποτέ δεν είναι αργά. Απλώς χρειάζεται λίγο θάρρος και επιμονή», κατέληξη η ηθοποιός.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ