Κάτι θα αλλάξει (σύντομα) στη Λήδρας και την Ονασαγόρου

Το «σύντομα» μην το πάρετε τοις μετρητοίς.

 


Article featured image
Article featured image

Ωστόσο, όταν η συζήτηση έρχεται στα βελτιωτικά και αναπτυξιακά έργα που αφορούν τη Λευκωσία, και μόνο η σκέψη μετρά. Ο χρόνος, άλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, καλή δουλειά να γίνει.

Πάμε όμως στο προκείμενο, που δεν είναι άλλο από την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας για εξωραϊσμό των εμπορικών πινακίδων και την αναβάθμιση των πεζοδρόμων της Λήδρας και της Ονασαγόρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την αφαίρεση των παράνομων πινακίδων, την τοπική επιδιόρθωση της τοιχοποιίας στα σημεία αφαίρεσης των πινακίδων (όπου χρειάζεται) και τοποθέτηση νέων πινακίδων με σεβασμό στην αρχιτεκτονική ιστορία και την παραδοσιακή αισθητική της περιοχής και να δημιουργηθεί μία ομοιομορφία.

Οι εργασίες εξωραϊσμού αφορούν τον πεζόδρομο της Λήδρας και της Ονασαγόρου, όπως επίσης και τους παράδρομους (Νικοκλέους, Σωκράτους, Λυκούργου, Αρσινόης, Απόλλωνος).

Προς το παρόν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, βρίσκονται σε διαδικασίες προσφορών οι οποίες όμως κλείνουν σε λίγες ημέρες.

Άρα για όλα τα πιο πάνω έχουμε ακόμη δρόμο.

 

Δηλαδή, η Λήδρας και η Ονασαγόρου είναι το στολίδι μας;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ