Από το «Όχι τώρα...», στο «Ναι, τώρα» και το «Success Story» [BINTEO]

Επιστρέψαμε στον τόπο του «εγκλήματος», βάλαμε τον Νικόλα Ιωαννίδη στο δοκιμαστήριο όπου εκτυλίχθηκε μια απο τις πιο επικές σκηνές της περασμένης σεζόν και τον ανακρίναμε με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Success Story στο ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Ζητήσαμε από τον ίδιο να μπει σε δοκιμαστήριο ρούχων, του είπαμε να καθίσει άνετα και απλώς να (μας) απαντήσει στις... juicy ερωτήσεις που του υποβάλαμε.

Η αγάπη του για τη μόδα είναι γνωστή, εξ ου και επιλέξαμε τον συγκεκριμένο χώρο, το ατελιέ του σχεδιαστή μόδας Ανδρέα Ζαννετίδη. Σκεφτήκαμε πως αν περιτριγυρίζεται από εντυπωσιακά outfit, σε ένα περιβάλλον οικείο, θα λυνόταν και θα μας έδινε ωραίες απαντήσεις. Πετύχαμε διάνα! Άκρως απολαυστικός ο διάλογος.

Με τον Νικόλα Ιωαννίδη μιλήσαμε για το δικό του «Success Story», το οποίο έρχεται στις οθόνες μας από το ΣΙΓΜΑ, το Σάββατο (29 Σεπτεμβρίου), για τις ριζικές αλλαγές που θα δούμε στις συμμετέχουσε,ς, αλλά και για μια ατάκα που έγραψε ιστορία στην κυπριακή τηλεόραση. Το «Όχι τώρα, όχι τώρα», που -όπως ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά- παραλίγο να γίνει «Ναι, τώρα»... Δες πιο κάτω και θα καταλάβεις!

 



 

Με τον Νικόλα συζητήσαμε κι άλλα όμως, τόσο για την εκπομπή όσο και σε προσωπικό επίπεδο...

Ποιο είναι το δικό σου Success Story;

Το δικό μου success story είναι που κατάφερα μέσα από την αγάπη μου για την μόδα να μπορώ να δίνω ένα κίνητρο σε ανθρώπους που έχουν αφεθεί στην καθημερινότητα των προβλημάτων τους να έχουν την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή για αλλαγή. Για έναν νέο εαυτό. Για να ζήσουν το δικό τους Success Story.

 

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Μαρίας Κορτζιά;

Ο ρόλος της Μαρίας θα είναι ο ίδιος με τον δικό μου. Συνοδοιπόρος στο τιμόνι της παρουσίασης. Είναι τόσες πολλές οι σκηνές που χρειάζεται δύο άτομα για την εκτέλεση κάθε επεισοδίου.

 



 

Η εκπομπή αυτή στοχεύει στην αλλαγή. Εκτός από το σώμα, τι άλλες αλλαγές θα δούμε στους συμμετέχοντες; 

Πολύ σημαντικός παράγοντας στην εξωτερική εμφάνιση πέραν από τα κιλά είναι και τα μαλλιά όπου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης το μακιγιάζ αλλά και τα μαθήματα styling έρχονται να συμπληρώσουν την όλη εμφάνιση.

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στην οποία θα υπόκεινται οι συμμετέχοντες;

Δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες αλλαγές. Για μένα όλοι τους έχουν κάνει μεγάλη αλλαγή. Σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρονται απλόχερα όλες οι υπηρεσίες όπως διατροφή, μαλλιά, μακιγιάζ αλλά και ρούχα. Κάθε άνθρωπος βάση της υγείας του και του οργανισμού του χάνει τα κιλά που μπορεί να αποβάλει το σώμα του.

 

Οι αλλαγές θα είναι ριζικές;

Φέτος η αλήθεια έχουμε ριζικές αλλαγές σε κάποιους συμμετέχοντες ναι. Είναι άνθρωποι που αφέθηκαν πραγματικά στα χέρια των ειδικών και οι αλλαγές είναι πολύ εμφανής. Μην ξεχνάς ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπικότητα και τον δικό του χαρακτήρα άρα είναι πολύ σημαντικό να το σεβαστούμε αυτό.

 

Μετά την εκπομπή, τι γίνεται με τους συμμετέχοντες; Συνεχίζουν να είναι σε πρόγραμμα;

Μια πολύ ωραία ερώτηση αυτή. Με το που πέφτουν οι τίτλοι τέλους η Cambridge μένει δίπλα στους συμμετέχοντες για τους επόμενους 3 μήνες προσφέροντας τους την διατροφή. Άρα είναι στο χέρι του καθενός να συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι ομορφιάς.

 

Εσύ θα λάμβανες μέρος σε μια τέτοια εκπομπή;

Αν ένιωθα την ανάγκη να το κάνω και ήταν κατάλληλο το timing ναι γιατί όχι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να αφεθείς δωρεάν στα χέρια ειδικών και επαγγελματιών για να εξελίξουν την εξωτερική σου εμφάνιση με απώτερο σκοπό την ψυχολογική διάθεση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ