Μια τεράστια ανθρώπινη καρδιά στον Μόλο Λεμεσού [ΕΙΚΟΝΑ]

Η Κύπρος εξέπεμψε ένα ζεστό μήνυμα αγάπης και φιλοξενίας σε όλο τον πλανήτη!

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια εγκάρδια γιορτή αγάπης και φιλοξενίας εξελίχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Μόλο της Λεμεσού.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν ο σχηματισμός της ανθρώπινης καρδιάς από εκατοντάδες συμμετέχοντες, που μεταφέρθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων στον υπόλοιπο πλανήτη.

 

 

Με σύνθημα και hashtag το #visitcyprus το μήνυμα ταξίδεψε παντού, σε κάθε άκρη του κόσμου, εντάσσοντας την Κύπρο σε μια διαδικτυακή συζήτηση και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη ζεστασιά και  γνησιότητα που χαρακτηρίζει τους κατοίκους του νησιού. Ο σχηματισμός της τεράστιας καρδιάς, είναι ένας συμβολισμός της αγάπης που έχουμε για τον τόπο μας αλλά και ένα κάλεσμα σε όσους θέλουν να τον επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις ομορφιές του. Συνάδει, άλλωστε, και με το ευρύτερο μήνυμα που συνοδεύει το λογότυπο του ΚΟΤ «Κύπρος στην καρδιά μας!».

Η φετινή εκδήλωση του ΚΟΤ, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της δυνητικής συμβολής των ψηφιακών τεχνολογιών στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα μια πλατφόρμα προβολής και επενδυτικής αξίας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή που στήθηκε στον Μόλο Λεμεσού, πλήθος κόσμου και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Παύλο Κοντίδη, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, αλλά και να απολαύσουν παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές και εδέσματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ