Καλλιτέχνες θα αποχαιρετήσουν το 2018 μέσω της Τέχνης (τους)

Αποτυπώνοντας σε δημιουργίες τους τα προσωπικά τους βιώματα και εμπειρίες.

 


Article featured image
Article featured image

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Αλμύρα, στην Πάφο, η δημιουργική έκθεση #recalling, στο πλαίσιο της οποίας οι καλλιτέχνες καλούνται να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε, αποτυπώνοντας σε δημιουργίες τους τα προσωπικά τους βιώματα και εμπειρίες.

Η έκθεση έχει θέμα τον χρόνο, τον χρόνο που περνάει, τα αποτελέσματά του, γεγονότα - σταθμούς. Οι καλλιτέχνες μέσω της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την άποψή τους και να φτιάξουν νέα έργα «ανακαλώντας» στη μνήμη τους γεγονότα τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 2018. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε γεγονός, πολιτικό ή οικονομικό, ιδιωτικό ή δημόσιο, παγκόσμιο ή τοπικό, ελάχιστης ή μείζονος σημασίας. Οι δημιουργίες μπορούν να αποτελούν είτε εγκατάσταση, ζωγραφική, σχέδιο, γλυπτική, video art, φωτογραφία ή κολλάζ.

 

 

Οι καλλιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Φεβρουάριου, 2019 στο email foukara_katerina@hotmail.com.

Η πρόσκληση αφορά μόνο επαγγελματίες καλλιτέχνες και μέλη του Επιμελητηρίου Καλών Τεχνών Κύπρου Ε.ΚΑ.ΤΕ. και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αλμύρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιμελήτρια της έκθεσης Κατερίνα Φουκαρά, στο τηλ. 99037153.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ