Του έκανε στριπτίζ μέσα στο γραφείο για να της δώσει δάνειο και αυτός την έντυσε

Ξεκάθαρα ήρωας!

 


Το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η δουλειά των υπαλλήλων σε τράπεζα είναι κάπως βαρετή και αδιάφορη. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει για τον τραπεζικό υπάλληλο της ιστορίας μας, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία αναπάντεχη πρόκληση.

Μία γυναίκα από τη Ρωσία, 25 ετών, η οποία έκανε αίτηση για δάνειο ούτως ώστε να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, όταν ενημερώθηκε ότι το δάνειο της απορρίπτεται λόγω αφερεγγυότητας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλα μέσα για να πάρει αυτό που ήθελε.

Η Yulia Kuzmina, λοιπόν, αφού δεν κατάφερε να πάρει το δάνειο με την νόμιμη οδό, μπήκε στο γραφείο του υπαλλήλου που ήταν υπεύθυνος για τα δάνεια και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της για να τον ξελογιάσει με τα κάλλη της.

Άρχισε, να βγάζει σιγά - σιγά τα ρούχα της και έβγαλε μέχρι και το σουτιέν της, χαϊδεύοντας μάλιστα επιδεικτικά το στήθος της. Ο υπάλληλος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όταν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα δεν είχε σκοπό να σταματήσει, σηκώθηκε και την έντυσε.

  

Πηγή: gazzetta.gr


Σχετικα

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου

Έρχεται Κύπρο η ελληνική μπάντα που πέτυχε πραγματική διεθνή καριέρα

Μοναδικές εικόνες από το φράγμα του Κούρη. Για μισό λεπτό όμως...