Το Θέατρο Ριάλτο πρωτοπορεί ανταμείβοντας τους τακτικούς θεατές του!

Υπήρχαν πάντα καλοί λόγοι να πηγαίνει κάποιος ξανά και ξανά στο Θέατρο Ριάλτο! Το σχέδιο ανταμοιβής τακτικών θεατών είναι ακόμα ένας!

 


Article featured image
Article featured image

Το θέατρο Ριάλτο εγκαινιάζει το πρώτο σχέδιο ανταμοιβής για τακτικούς θεατές, προσφέροντας εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και πολλά άλλα.

Αυτό το νέο προνόμιο ισχύει αρχικά μόνο για αγορές μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων, σύντομα αναμένεται ν’ επεκταθεί και σε αγορές από το ταμείο του θεάτρου.

Το Σχέδιο Ανταμοιβής του Θεάτρου Ριάλτο (LRP) θα προσφέρει στους αγοραστές εισιτηρίων του μια σειρά από προσφορές, εκπτώσεις, καθώς και δωρεάν εισιτήρια σε συγκεκριμένες παραστάσεις.Πώς λειτουργεί

Αγοράστε και πληρώστε ηλεκτρονικά (online) όσα εισιτήρια θέλετε, αποκτήστε τους βαθμούς επιβράβευσης και απολαύστε τις προσφορές σας ως τακτικός θεατής. Κάθε Ευρώ που ξοδεύεται σε εισιτήρια αντιστοιχεί με ένα βαθμό. Οι βαθμοί αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας και ανάλογα κατατάσσεστε σε ένα από τα τρία σχέδια δικαιούχων, το ασημένιο LRP (300 βαθμοί), το χρυσό LRP (500 βαθμοί) και το πλατινένιο LRP (1.000 βαθμοί).

Κάθε λογαριασμός διαρκεί 365 ημέρες και σύμφωνα με το άθροισμα των βαθμών, εξασφαλίζετε διάφορα προνόμια και προσφορές. Συμπληρώνοντας τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό βαθμών, αυτόματα επιλέγοντας το επόμενο εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, θα εμφανίζονται εκπτώσεις ή άλλα οφέλη που ισχύουν για μέχρι και δύο εισιτήρια ανά θεατή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ