Δήμαρχος δεν μπόρεσε να πάει σε εκδήλωση, αλλά έστειλε χάρτινο ομοίωμά του σε φυσικό μέγεθος


Σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο με τον Κωνσταντίνο Γιωργκάτζη, τον Νίκος Νικολαΐδη, τον Φαίδωνα Φαίδωνος ή τον… Ευθύμιο Δίπλαρο;

Article featured image
Article featured image


Ευτυχώς οι αποστάσεις στην Κύπρο είναι μικρές και προλαβαίνουν βρίσκονται σε όλες, με σάρκα και οστά, διαφορετικά θα γέμισε όλη η χώρα με χάρτινα ομοιώματα πολιτικών και άντε να τα ανακυκλώσεις μετά.

Ο Δήμαρχος μιας πόλης του Μεξικού πάντως, όντας πολυάσχολος, και με τις αποστάσεις να είναι μεγάλες, αποφάσισε να στείλει το χάρτινο ομοίωμά του σε εκδήλωση που ήταν καλεσμένος, αφού δεν προλάβαινε να παραστεί ο ίδιος.

Ο Μόζες Αγκιλάρ Τόρες, σκέφτηκε πως αυτή η λύση θα δυσαρεστούσε λιγότερο τους κατοίκους της πόλης Πιτσουκλάκο, εάν έστελνε τον χάρτινο εαυτό του, παρά να απουσιάζει εντελώς και αυτό έπραξε, άσχετα εάν αυτοί τον περίμεναν για να συζητήσουν μαζί τουτα αιτήματά τους για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στην πόλη.

mexico-mayor-from-paper-2.jpg


mayor-mexico-from-paper.jpg


Το ομοίωμα που έστειλε ήταν σε φυσικό μέγεθος, με τους πολίτες να φωτογραφίζονται μαζί του, και τις φωτογραφίες να γίνονται viral στα social media.

Κάποιοι αντιμετώπισαν με χιούμορ την κίνηση του δημάρχου, την ώρα που αρκετοί έκαναν λόγο για «απρέπεια» και «προσβολή».

O Μόζες Αγκιλάρ Τόρες –πρώην νοσοκόμος- εξελέγη δήμαρχος της πόλης που βρίσκεται στην πολιτεία Τσιάπας το 2018.

mexico-mayor-from-paper-3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ