Το viral βίντεο με τύπο που σταματάει την πρώην του, λίγο πριν πάει στην εκκλησία

Προσπάθησε να την μεταπείσει από το να παντρευτεί τον άλλον, αλλά δεν έπαιξε happy end.

Article featured image
Article featured image

Η ζωή δεν είναι Hoolywood και φυσικά οι πραγματικές ιστορίες, συνήθως δεν έχουν happy end. Και αυτός ο τύπος από το Μεντεγίν της Κολομβίας, το βίωσε στο πετσί του.

Ο μηχανόβιος, πρώην σύντροφος, δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί πως η πρώην αγαπημένη του πήγαινε στην εκκλησία να παντρευτεί κάποιον άλλον. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε. Μάλλον είδε και μερικές ρομαντικές κομεντί και αποφάσισε να καβαλήσει τη μηχανή του, ως άλλος μοντέρνος πρίγκιπας, και να σταματήσει την αγαπημένη του από το να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, όπως αυτός τουλάχιστον νόμιζε.

Καθώς εκείνη πήγαινε στην εκκλησία, ο απελπισμένος μηχανόβιος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο που την μετέφερε, του έκλεισε το δρόμο και κατευθύνθηκε προς την κοπέλα που την παρακαλούσε γονατιστός και απελπισμένος να αλλάξει τη γνώμη της!

Η μέλλουσα νύφη, νιώθει έκπληξη και αμηχανία από το απρόσμενο περιστατικό και ενώ τα έχει χαμένα, όσοι βρίσκονται στο δρόμο και βλέπουν το περιστατικό φωνάζουν: «μην παντρευτείς», ενώ άλλοι πάλι φωνάζουν «φιλί, φιλί»...

Στην προσπάθειά του να τη φιλήσει, εκείνη τον σπρώχνει και τελικά έκανε εκείνο που είχε αποφασίσει, αφήνοντάς σύξυλο τον ερωτοχτυπημένο νεαρό, να την βλέπει να απομακρύνεται.

Το βίντεο που ακολουθεί, προφανώς και έγινε viral με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν, με τα κυριότερα από αυτά να σχολιάζουν: «Έχασε την ευκαιρία του όταν ήταν μαζί της, τώρα άσε την να παντρευτεί με την ησυχία της» και... «Τι ντροπιαστική στιγμή, κανείς δεν εξαναγκάζει τον άλλον να παντρευτεί, όποιος παντρεύεται το κάνει επειδή το θέλει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ