Η διαγωνιζόμενη που έβαλε τους κριτές σε δοκιμασίες πριν διαλέξει σε ποιον θα πάει

Γυμναστικές επιδείξεις, χορευτικές ικανότητες και φυσικά τραγούδι ήταν αυτά στα οποία κλήθηκαν να δοκιμαστούν οι κριτές του #TheVoiceGr.

Article featured image
Article featured image


Πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν χθες, το βράδυ Κυριακής, από τη σκηνή του The Voice, ωστόσο μία παρουσία ήταν αυτοί που ξεσήκωσε τους 4 κριτές και τους «ανάγκασε» να αποδείξουν πως αξίζουν να την έχουν στην ομάδα τους.


Η Ελένη Πλατάνου, προπονήτρια κολύμβησης, αφού τους έπεισε με την soul φωνή της, τους ξεσήκωσε με τον funky χαρακτήρα της. Η Ελένη, παρότι είχε αρκετό άγχος, όπως δήλωνε από τα backstage ακόμα, όταν γύρισαν και οι 4 κριτές, πήρε γρήγορα το κολάι και με την ενέργειά της, έδωσε άλλο χρώμα στη στιγμή.


Για να τους πείσει ότι είναι γυμνάστρια, ανέβασε επί σκηνής την Έλενα Παπαρίζου και την Ελεονόρα Ζουγανέλη δείχνοντάς τους ασκήσεις σύσφιξης μοιρών, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε ντουέτο με την Παπαρίζου, έβαλε τον Σάκη να της χορεύει, ενώ εκείνη τραγουδούσε και τέλος ανέβασε την Ελεονόρα Ζουγανέλη επί σκηνής για να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.


Εν τέλει και έπειτα από αρκετή συζήτηση αλλά και μία σοκολάτα, δώρο από τον Πάνο Μουζουράκη, η Πλατάνου επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ