Η γκάφα Έλληνα βουλευτή σε επίσημη επιστολή

Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις

Article featured image
Article featured image

Έλληνας βουλευτής έκανε ερώτηση για τα ελληνικά σκουπίδια, στον Κύπριο Υπουργό Εσωτερικών

Σε γκάφα ολκής έπεσε ο βουλευτής του κινήματος « ΜέΡΑ 25» του Γιάνη Βαρουφάκη, Κρίτωνας Αρσένης, όταν θέλησε να στείλει ερώτηση στον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδος, Τάκη Θεοδωρικάκο, σχετικά με τα ΧΥΤΑ (διαχείριση σκυβάλων) Φυλής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρίτων Αρσένης αποφάσισε να κάνει ερώτηση για την περίπτωση του δημάρχου Φυλής κ. Παππού, ο οποίος παρέλαβε δύο μελέτες για τον ΧΥΤΑ Φυλής από μία τεχνική εταιρεία το 2015 (την «ASPROFOS ENGINEERING»), αλλά δεν τις δημοσιοποίησε ποτέ, σύμφωνα με την ερώτηση του κ. Αρσένη.

Μέχρι εδώ όλα καλά, μέχρι τη στιγμή που ο βουλευτής χρειάστηκε να συμπληρώσει το όνομα του παραλήπτη της ερώτησης, που ήταν φυσικά ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος. Ή μήπως όχι;

Ο βουλευτής, συνεπαρμένος, μάλλον από κάποιο καλοκαίρι που πέρασε στην Κύπρο, μπερδεύτηκε σημειώνοντας πάνω στην επιστολή το όνομα τού Κύπριου Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, αντί του Τάκη Θεοδωρικάκου.


kriton-arsenis-erotisi-17-10-19.jpg


Εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το κυπριακό ΥΠΕΣ, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το εάν τελικά θα εξετάσει το ερώτημα του κ. Αρσένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ