Ο Ντόναλτ Τράμπ το έκανε και πάλι

Δεν συμμαζεύεται ο Αμερικανός πρόεδρος.

Article featured image
Article featured image


Λες και το κάνει επίτηδες ο πρόεδρος των ΗΠΑ για να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα, διαφορετικά δεν εξηγείται πως αλλιώς καταφέρνει να πετάει την μια (επίσημη) κοτσάνα μετά την άλλη.

Μετά τη δήλωση που έκανε για την απουσία στήριξης των Αρμενίων στο Β'ΠΠ, και την παιδική επιστολή που έστειλε στον Ταγίπ Έρτογαν για να του κουνήσει το δάχτυλο σε σχέση με την εισβολή στη Συρία, ο Ντόναλτ Τραμπ ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά προς Ιταλία μεριά.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, ο Τραμπ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις διαχρονικές σχέσεις των ΗΠΑ με την… αρχαία Ρώμη: «Οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομία που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε, αφήνοντας εμβρόντητους τους παρευρισκόμενους με πρώτη την μεταφράστρια, της οποίας το τρομοκρατημένο βλέμμα της έγινε viral στα social media.

Βέβαια ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν έμεινε μέχρι εκεί, αλλά υπερασπίστηκε και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Την Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ