Το σπίτι της Barbie ενοικιάζεται στο Airbnb

Τα πάντα Ροζ.

Το σπίτι της Barbie ενοικιάζεται στο Airbnb

Τα πάντα Ροζ.

Article featured image
Article featured image

Την επέτειο των 60χρόνων της Barbie αποφάσισε να γιορτάσει η δημοφιλής πλατφόρμα Airbnb, η οποία για πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας της αποφάσισε να προσφέρει διαμονή σε ένα πιστό αντίγραφο της έπαυλης της Barbie στο Μαλιμπού.

Ένας θαυμαστής της Barbie θα έχει την ευκαιρία να ενοικιάσει το σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση από την Κυριακή 27 μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια την βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

Η πολυτελής βίλα, με βασικό χρώμα φυσικά το ροζ, έχει διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μοιάζει με το χαρακτηριστικό παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie, και βρίσκεται στην καρδιά του Μαλιμπού έχοντας θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.


1557666_barbie-airbnb-1.jpg


Εκτός από δυο κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης διάφορους ακόμη μοναδικούς χώρους, ανάμεσά τους μικρή κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο, χώρο διαλογισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα και πολλά άλλα.


barbie-airbnb-2.jpg


Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο - ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie, από τα τελευταία 60 χρόνια, ανάμεσά τους διάφορες στολές από τα επαγγέματα της κούκλας αυτές τις δεκαετίες, οπότε οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ντυθούν από αστροναύτες μέχρι πυροσβέστες.


barbie-airbnb-3.jpg


Βέβαια, η διαμονή δεν περιλαμβάνει μόνο υλικές απολαύσεις, αφού η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.


barbie-airbnb-4.jpg

barbie-airbnb-6.jpg

barbie-airbnb-7.jpg

barbie-airbnb-8.jpg

barbie-airbnb-9.jpg

barbie-airbnb-10.jpg

barbie-airbnb-11.jpg

barbie-airbnb-12.jpg

Με πληροφορίες από Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ