Σαν σήμερα κυκλοφόρησε το Sex Book της Madonna

Αν είστε από αυτούς που δεν αρέσκονται στα λογοτεχνικά βιβλία και «τη βρίσκετε» με τις εικονογραφημένες σελίδες, τότε ένα είναι το βιβλίο που πρέπει να αποκτήσετε (αν το βρείτε βέβαια): To Sex Book της Madonna!

Article featured image
Article featured image

Από τον Πέτρο Αθανασίου


Ένα βιβλίο του οποίου το περιεχόμενο και οι φωτογραφίες απευθύνονται σε άτομα άνω των 18, αφού περιέχει light πορνογραφικό υλικό, με αρώματα σαδομαζοχισμού.

Η αρχική ιδέα της Madonna ήταν ένα βιβλίο με ερωτικές φωτογραφίες άλλων. Ωστόσο, δεν άντεξε στο πειρασμό, υπέκυψε, ενέδωσε και φωτογραφήθηκε η ίδια. Βέβαια, «μοιράστηκε τη ντροπή» και με άλλους, όπως η Naomi Campbell, ο Big Daddy Kane, ο Vanilla Ice κ.α.

Σκεφτείτε ότι το βιβλίο εκδόθηκε στις 21/10/1992. Μια εποχή όπου ο Michael Jackson έπιανε το καβάλο του σε κάθε ευκαιρία και ο Prince εμφανιζόταν στα μουσικά βραβεία του MTV με παντελόνι που δεν είχε οπίσθια. Ωστόσο, οι γυναίκες star της εποχής δεν τολμούσαν να γίνουν σκανδαλώδεις.

sex madonna 2.jpg

Σε αυτό το πρόσφορο έδαφος ήρθε το βιβλίο της Madonna, αφήνοντας αποσβολωμένους όσους έδωσαν τότε $50 για να το αγοράσουν. Κολλάρα, μαστίγια, μαχαίρια, threesomes, προκλητικά γλειψίματα δαχτύλων, φιλιά μεταξύ ανδρών κλπ. Κόλαση!

Τι και αν λογοκρίθηκε, τι και αν αμφισβητήθηκε η εμπορική του αξία; 150.000 αντίτυπα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και 500,000 την πρώτη εβδομάδα, μόνο στην Αμερική!

Σε μια σύντομη έρευνα που έκανα, ίσως καταφέρετε να το βρείτε μεταχειρισμένο και σε καλή κατάσταση, έναντι €200-€400.

Σας φαίνονται πολλά; Μιλάμε για ένα από τα πιο περιζήτητα βιβλία που κυκλοφόρησαν ποτέ. Με ένα γρήγορο Google search θα καταλάβετε τι εννοούμε....

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ