Σεξομολογήσεις #463: Όταν ασχολείσαι με (άλουτες) τρίχες

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Με ενοχλούν τα άλουτα μαλλιά του. Έχει μακρύ μαλλί, αλλά, μόνο μια φορά την εβδομάδα τα λούζει. Του το είπα με τρόπο, του το είπα μια και δυο φορές ξεκάθαρα για να καταλάβει ότι με ενοχλεί που πέφτει δίπλα μου με τρίχα που μυρίζει. Έφκαλε η γλώσσα μου μαλλιά! Είμαστε ενάμιση μήνα μαζί και είμαστε κατά τα άλλα καλά. Όμως, κολλούμε στα κολλιτσιασμένα του μαλλιά. Τι να κάνω να του αλλάξω ιδέα; Υποφέρω!



Το τριχωτό της κεφαλής (της πάνω, μιλώ) είναι σημαντικό (όπως και της κάτω) να βρίσκεται σε καλή υγιεινή και να μυρίζει ευχάριστα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πρέπει να τον κουκκουφελλάς να διατηρεί μια μυρωδάτη χαίτη. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, που πολλές φορές κρατούν μαλλί με λάκα 4 και 5 μέρες και αν το αγγίξεις στην αλουσσιά τους θυμίζει μαλλί της γριάς! Θέλω να θυμάστε ότι την ώρα του σεξ τα ρουθούνια και η όσφρησή μας είναι σε εγρήγορση. Άρα… δεν θέλουμε να τα απογοητεύουμε και να χαλούμε τις ορέξεις μας με κακές οσμές. Πόσο μάλλον με άλουτα μαλλιά και τρίχες που κολλιτσιάζουν. Πες στο παλλικάρι σου να λούζει το μαλλούιν του κι αν θες πρότεινέ του και μια τσαχπινιά: να του τα λούζεις εσύ κάνοντας μπάνιο μαζί και ενισχύοντας τον ερωτισμό σας με αυτό το παιχνίδι. Τρίχες… θα μου πείτε, αλλά, ακόμα και οι τρίχες θέλουν κουλτούρα και στοργή.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ