Αρκούδα επιτίθεται εξοργισμένη στον εκπαιδευτή της κατά τη διάρκεια παράστασης σε τσίρκο

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media φαίνεται το ζώο να σπρώχνει ένα καρότσι.

Article featured image
Article featured image

Πανικός προκλήθηκε σε τσίρκο στη Ρωσία όταν αρκούδα επιτέθηκε στον εκπαιδευτή της κατά τη διάρκεια παράστασης.

Οι Αρχές ερευνούν υπόθεση τραυματισμού ενός εκπαιδευτή-περφόρμερ σε τσίρκο καθώς δέχτηκε επίθεση από αρκούδα κατά τη διάρκεια παράστασης, την Τετάρτη στο Όλονετς της Ρωσίας.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media φαίνεται το ζώο να σπρώχνει ένα καρότσι ενώ στέκεται στα πίσω του πόδια λίγο πριν επιτεθεί στον χειριστή του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος όπου συνέχισε την επίθεση.




Στη συνέχεια άλλος ένας άνδρας που βρίσκεται στην σκηνή αρχίζει και κλωτσά το ζώο ενώ φωνές πανικού ακούγονται από το πλήθος. «Ο κόσμος πανικοβλήθηκε και έγινε πανικός. Έπαιρναν τα παιδιά τους αγκαλιά και άρχιζαν να τρέχουν» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο χειριστής, κατάφερε να ξεφύγει από το οργισμένο ζώο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και μετά από χρήση ειδικού όπλου με ηλεκτρισμό. Η διευθύντρια του τσίρκου, Lyudmila Misnik, μιλώντας στα ρωσικά ΜΜΕ είπε ότι θεατές προκάλεσαν το ζώο παραβαίνοντας τον κανονισμό που επιβάλει να τραβούν φωτογραφίες χωρίς φλας.

Η ίδια πρόσθεσε ότι τόσο η αρκούδα όσο και ο εκπαιδευτής-χειριστής της είναι καλά και διαβεβαίωσε ότι «το υπόλοιπο πρόγραμμα του τσίρκου δεν θέτει σε κίνδυνο τους θεατές.»


Με πληροφορίες από NBC / New York Times/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ