Μια ταινία για τη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Και τυχαία η πρεμιέρα της θα γίνει την περίοδο του Halloween!

Article featured image
Article featured image


Δεν ξέρουμε πόσοι θα τολμήσουν να παρακολουθήσουν αυτή την ταινία και κυρίως πόσοι και πώς θα βγουν από τις αίθουσες μετά το τέλος της προβολής, αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως οι πιστοί υπερήλικες ακόλουθοι του πάλαι πότε κραταιού πολιτικού άντρα και γνωστού γκαντέμη, όλα τα εν ζωή χρόνια του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα απολαύσουν αυτό το αφιέρωμα-αγιοποίησή του, το οποίο γυρίστηκε από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Οι «Ορεινές Συμφωνίες» έτσι είναι ο τίτλος με σαφείς αναφορές στον Ψηλορείτη της Κρήτης από που και κατάγεται, κάνει μια αναδρομή σε όλη τη ζωή του ηγέτη της δεξιάς και πατέρα του νυν Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου, από την παιδική του ηλικία, έως και το τέλος.

Στο τρέιλερ, που ήδη κυκλοφορεί ελεύθερα και ανερυθρίαστα στο διαδίκτυο ακούμε την κόρη του Ντόρα να εξιστορεί κομμάτια της ζωής του πατέρα της, εξάπτοντας τη φαντασία μας (ούτε καν).


01.-Poster.jpg

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος:

«Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πλέον, πιο σημαντικά. Οι απαντήσεις του εμπνέουν την ταινία Ορεινές Συμφωνίες που παρουσιάζει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης. Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως την στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας.»

Αν ακόμη δεν καταφέραμε να σας πείσουμε να μην την δείτε, η πρεμιέρα θα γίνει 31 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής του Halloween, άρα μπορείτε να πάτε μασκαρεμένοι τουλάχιστον να μην σας αναγνωρίσει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ