Κάπως έτσι κάνεις ένα αηδιαστικό φρεάτιο ομβρίων υδάτων σε καλλιτεχνικό installation
Μην το δοκιμάσετε στο δρόμο σας.
Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2019
Χειμώνας έρχεται, βροχές αρχίζουν και η μεγαλύτερη έγνοια όλων μας είναι εάν καθαρίστηκαν επαρκώς τα φρεάτια στους δρόμους, από τους εκάστοτε δήμους των πόλεων, ούτως ώστε να μην έχουμε τις γνωστές πλημμύρες που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο.
Στην Ελλάδα από την άλλη και πιο συγκεκριμένα στην Τρίπολη, ένας κάτοικος με υψηλή αισθητική, θεώρησε πως αυτά τα φρεάτια, έτσι όπως είναι κατασκευασμένα και χωμένα στους δρόμους, είναι εντελώς αντιαισθητικά και κακόγουστα, γι’ αυτό σκέφτηκε να τα ομορφύνει λίγο βάζοντας από πάνω ένα πατάκι με φυλλοειδές, φθινοπωρινό σχέδιο.
Το έργο τέχνης αποκάλυψε το τοπικό μέσο arcadiaportal, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ο εμπνευστής της εν λόγω ιδέας.
Πάντως κάτι αντίστοιχο έχει ξανασυμβεί στην εν λόγω πόλη, αφού πριν λίγα χρόνια καταστηματάρχες είχαν αποκαταστήσει μια τεράστια λακκούβα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου με ένα όμορφο μαξιλάρι που πήραν από τα σκουπίδια.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Viral βίντεο δείχνει πώς ένα μπουκάλι νερού παραλίγο να κάψει αυτοκίνητο
Επιβίωσε από πτώση 450 μέτρων σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές αναρρίχησης
Οι νέοι γονείς στη Γαλλία δικαιούνται ένα νέο είδος άδειας για να φροντίσουν τα παιδιά τους