Η κάμερα του νέου iPhone 11 Pro εμπνέει του χρήστες για ακατάλληλες φωτογραφίες

Φταίει αυτός ο ευρυγώνιος φακός.

Article featured image
Article featured image

Αλλά και οι τηλεφακοί που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες για λήψεις με απίστευτο ζουμ. Γι’ αυτό μάλλον όλο και περισσότεροι κάτοχοι του νέου iPhone, το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη κάμερα για NSFW λόγους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι χρηστές εμπνέονται ιδιαίτερα από τον ευρυγώνιο φακό και τραβούν τις λεγόμενες cockfish φωτογραφίες, δηλαδή φωτογραφίες που συνειρμικά παραπέμπουν στα ανδρικά γεννητικά όργανα και δημιουργούν τρομερά ενδιαφέροντα οπτικά αποτελέσματα.

Σε αυτήν τη «μόδα» έχουν πρωταγωνιστήσει κατά βάση οι χρήστες του Twitter, χωρίς βέβαια να υπάρχει γυμνό περιεχόμενο, καθώς η πολιτική της πλατφόρμας το απαγορεύει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χρήστη @william, ο οποίος αξιοποίησε την κάμερα του νέου iPhone Pro για να απεικονίσει μια ξεφλουδισμένη μπανάνα, η οποία δείχνει πολύ μεγαλύτερη από το πραγματικό της μέγεθος, και συνόδευσε το συγκεκριμένο post με τη φράση «boys, we got em».

Το παρακάτω post συγκέντρωσε πολλές απαντήσεις, με αρκετούς ενθουσιασμένους άνδρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για χρήση του iPhone 11 Pro. Μάλιστα, ένας άνδρας είπε ότι ήδη έστειλε 10 τέτοιες φωτογραφίες σε διάφορες γυναίκες λέγοντας ότι είναι «30 εκατοστά» και πως ο ίδιος αποτελεί «επιστημονικό πείραμα».

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ