Η φωτογραφία των Σκοτσέζων που ετοιμάζονται να πάνε ΓΣΠ είναι όλα τα λεφτά

Στις 4 μ.μ. ξεκινάει το παιχνίδι μεταξύ Κύπρου και Σκωτίας και οι οπαδοί των δεύτερων θυμήθηκαν την καταγωγή τους.

Article featured image
Article featured image

Παρόλο που η πρόκριση έχει κριθεί και το παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020 θεωρητικά δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον (αν και παλεύουμε για την 3η θέση), εντούτοις αναμένεται ότι θα δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα σήμερα στο ΓΣΠ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 3000 Σκωτσέζους και η φωτογραφία είναι ενδεικτική του πώς θα είναι η εικόνα στην κερκίδα τους!

Το Κιλτ, που ως γνωστό αποτελεί την παραδοσιακή φούστα των Σκοτσέζων ανδρών και είναι φτιαγμένη από μάλλινο καρό ύφασμα που φτάνει μέχρι το γόνατο, φαίνεται τιμήθηκε δεόντως από πολλούς φιλάθλους με αφορμή το απογευματικό ματς.

scotch.jpg
Φωτογραφία: Ανδρέας ΣυμεούΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και FUN ZONE στο ΓΣΠ

Σήμερα, Σάββατο, ημέρα του αγώνα, θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ από τις 11:00 μέχρι και τις 16:00 που αρχίζει ο αγώνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται επίσης ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy και εδώ:
https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/

Η ΚΟΠ θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά αλλά και οικογένειες στο γήπεδο, όπως έχει ανακοινωθεί έχει καθορίσει την τιμή του οικογενειακού πακέτου στην ανατολική κερκίδα στα 15 ευρώ.

Με το ποσό αυτό, εισέρχονται στο γήπεδο δύο ενήλικες και μέχρι τρία παιδιά ως 14 ετών.

Από τις 14:00 έξω από το ΓΣΠ θα λειτουργήσει fun zone (ζώνη φιλάθλων), με διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά. Θα υπάρχουν ψυχαγωγικά παιγνίδια ποδοσφαίρου, DJ, face painting και πολλά άλλα. Επίσης, θα υπάρχει περίπτερο της ΚΟΠ όπου θα πωλούνται προϊόντα της Εθνικής μας ομάδας όπως φανέλες, καπελάκια και κασκόλ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Δυτική κερκίδα:
-Γενική είσοδος 10 ευρώ
-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ

Ανατολική κερκίδα
-Γενική είσοδος για ενήλικες 10 ευρώ, με δικαίωμα έκδοσης μέχρι τριών τιμητικών παιδικών εισιτηρίων για παιδιά κάτω των 14 ετών.
-Οικογενειακό πακέτο 15 ευρώ που περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για ενήλικες και δικαίωμα έκδοσης μέχρι τριών τιμητικών παιδικών εισιτηρίων για παιδιά κάτω των 14 ετών.

•Παιδιά μέχρι 14 ετών δωρεάν

Πάμε όλοι ΓΣΠ για να υποστηρίξουμε την ομάδα που μας ενώνει, την Εθνική μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ