Αυτό δεν πρέπει να λείπει από την κάβα σου

Κυκλοφόρησε η φετινή έκδοση της συλλεκτικής σειράς BELUGA Transatlantic, Navy Blue.

Article featured image
Article featured image

Η βότκα BELUGA εμπλουτίζει την ήδη εντυπωσιακή της γκάμα με τη BELUGA Transatlantic Navy Blue – μια συλλεκτική έκδοση, εμπνευσμένη από την ομορφιά του ωκεανού και το μοναδικό συναίσθημα που προσφέρει η ιστιοπλοΐα. Η φετινή έκδοση της συλλεκτικής σειράς Transatlantic, Navy Blue, χαρακτηρίζεται από τη ξεχωριστή συνταγή και το ιδιαίτερα ξεχωριστό design.

Το βαθύ γαλάζιο χρώμα συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα, που αποτελεί τον κύριο συνδυασμό συναισθημάτων που σε συνδυασμό με το θάρρος απαιτούνται για τη συμμετοχή σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Αυτό το εκπληκτικό και πολυδιάστατο χρώμα επιλέχθηκε από τους ειδικούς για να χαρακτηρίσει το μπουκάλι της φετινής έκδοσης της συλλεκτικής σειράς Transatlantic, Navy Blue, η σύνθεση του οποίου επιτρέπει την ορατή εμφάνιση του περιεχομένου, ενώ παράλληλα στολίζεται από ένα μικρό ψάρι Beluga σε γυαλιστερό χρυσό, στο πάνω μέρος του μπουκαλιού.BELUGA TRANSATLANTIC NAVY BLUE-2.pngΗ εκλεπτυσμένη, πλούσια γεύση της σειράς Beluga Transatlantic Navy Blue είναι αποτέλεσμα της μοναδικής σύνθεσης κυρίως της βύνης κριθαριού σε συνδυασμό με τα πιο αγνά νερά των αρτεσιανών πηγαδιών. Η βύνη παράγεται με την κλασική μέθοδο ζύμωσης, αφού έχει επεξεργαστεί και ξηραθεί με ζεστό αέρα. Ακολούθως, οι Master Distillers προσθέτουν τη βύνη στο μπουκάλι, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα και γεύση, δημιουργώντας τη συλλεκτική σειρά Transatlantic Navy Blue.

Η φετινή έκδοση της συλλεκτικής σειράς Beluga Transatlantic, Navy Blue είναι ένα τέλειο δώρο για τους λάτρεις της βότκα, αλλά και για τους αληθινούς γνώστες και θαυμαστές της ιστιοπλοΐας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ