Τι έγινε τελικά (με) το βίντεο της οδήγησης με τα πόδια

Ποια ήταν η «τύχη» του viral των ημερών από τους κυπριακούς δρόμους;

Article featured image
Article featured image

Ο 43χρονος οδηγός είχε μεταδώσει ζωντανά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί με τα πόδια στο τιμόνι και χωρίς χέρια.

Το βίντεο ήταν τραβηγμένο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media, έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της αστυνομίας, η οποία και διερεύνησε το περιστατικό εντοπίζοντας τελικά τον οδηγό του οχήματος.


Ο εν λόγω οδηγός κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε από την Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.


Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου είχε πάνω τα πόδια του, βρισκόταν πάνω σε πλατφόρμα και άρα ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε.

Podia1.jpg


Λίγο αργότερα, ο 43χρονος ανέβασε άλλη μια ανάρτηση στο Facebook, απαντώντας (όχι με τον πιο κομψό τρόπο) στους επικριτές του και αναρτώντας μια φωτογραφία από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, στα γραφεία της οποίας κλήθηκε για κατάθεση.

podia2.jpg


Τελικά, ο 43χρονος, μετά το σάλο που προκάλεσαν και οι δύο του αναρτήσεις, διέγραψε τον λογαριασμό του στο Facebook, άρα και το επίμαχο βίντεο που τον έβαλε σε μπελάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ