Το εξωφρενικά τεράστιο ποσό που θα παίρνει ο Μουρίνιο από την Tottenham

Γιατί ρε μάνα δεν με έκανες προπονητή;

Article featured image
Article featured image


Αναμφίβολα η είδηση της ημέρας στο χώρο του αθλητισμού, είναι η πρόσληψη του προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα προπονεί την αγγλική ομάδα της Tottenham.

Ο 54χρονος Πορτογάλος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πετεινούς» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι απολαβές του χαρακτηρίζονται «αστρονομικές» για την οικονομική πολιτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα ο σύλλογος του Λονδίνου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Daily Mail», ο πρόεδρος της Tottenham Ντάνιελ Λέβι, πρόσφερε στον «Special One» περίπου 17,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που... μεταφράζεται σε «μεροκάμματο» ύψους 47.945 ευρώ!

Πέραν πάσης αμφιβολίας, οι διοικούντες τους Λονδρέζους έκαναν οικονομική υπέρβαση, δεδομένου πως ο προκάτοχος του Μουρίνιο, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εισέπραττε κάθε χρόνο λιγότερα από τα μισά χρήματα που θα λαμβάνει ο Πορτογάλος.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο Μουρίνιο βρίσκεται στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων τεχνικών, καθώς στον σχετικό πίνακα, προηγούνται ο Αργεντινός, Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης (24 εκ. ευρώ ετησίως) και ο Ισπανός, Πεπ Γκουαρντιόλα της Μάντσεστερ Σίτι (23 εκ. ευρώ τον χρόνο)!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ