Ένα τεράστιο άγαλμα του «μωρού Ιησού» έγινε viral για τους λάθος λόγους

Βρε σε ποιον μοιάζει αυτό το μωρό;

Article featured image
Article featured image


Το γλυπτό, που έχει έχει ύψος 6,7 μέτρων και ζυγίζει 900 κιλά, με τον Guardian να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ρεκόρ στην κατηγορία «Ιησούς μωρό»., με το που αποκαλύφθηκε, οι χρήστες των social media άρχισαν να το συγκρίνουν με διάσημους καλλιτέχνες.


21266106-7708059-image-a-52_1574287401524.jpg


Ο γλύπτης Ρόμαν Σαλβαδόρ φιλοτέχνησε το έργο για λογαριασμό μιας εκκλησίας στην Γουαδελούπη, κατά παραγγελία του ιερέα Ουμπέρτο Ροντρίγκεζ.

«Υπάρχει ένας χώρος 7,9 μέτρων μεταξύ του δαπέδου και της οροφής και παρήγγειλα ένα άγαλμα 6,7 μέτρων, αλλά ποτέ δεν σκόπευα να φτιάξουμε το μεγαλύτερο μωρό Ιησού στον κόσμο», δήλωσε ο ιερέας στο European News.

Ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει την οφθαλμοφανή ομοιότητα του με τον Φιλ Κόλινς που προκάλεσε «ντόμινο» αναρτήσεων στο Twitter, με το άγαλμα να γίνεται viral στο διαδίκτυο και να απασχολεί τον διεθνή Τύπο. Εκτός όμως από τον Κόλινς, αρκετοί παρατήρησαν πως το άγαλμα θυμίζει αρκετά και τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο Ροντρίγκεζ, ιερέας της ενορίας του ναού των Θεοφανίων, είπε ότι επικοινώνησε με τα Guinness World Records ώστε να αναγνωρίσουν το νέο ρεκόρ, αφού ως τώρα το μεγαλύτερο άγαλμα σε αυτή την κατηγορία ήταν ένα γλυπτό ύψους 4,8 μέτρων και βάρους 299 κιλών. Με πληροφορίες από Guardian.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ