Αν οι Κύπριοι πολιτικοί έκαναν φώτοσοπ α λα Τραμπ

Μια παράδοξη φωτογραφία -προϊόν φώτοσοπ- ανέβασε χθες τις πρωινές ώρες ο Αμερικανός Πρόδερος, Ντόναλντ Τραμπ, βάζοντας φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Article featured image
Article featured image

Σε αυτήν, το κεφάλι του Τραμπ τοποθετήθηκε στο σώμα του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα Ρόκυ Μπαλμπόα (χαρακτήρα που είχε υποδυθεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε) και μάλιστα χωρίς καμιά απολύτως επεξήγηση!



Τραμπ είναι αυτός, ανεβάζει ότι του κατέβει στο λογαριασμό του και λογαριασμό δεν δίνει!

Πολλοί επικριτές του, πάντως, σημείωσαν με σαρκαστική διάθεση ότι ο κινηματογραφικός Ρόκυ κέρδισε τον Ρώσσο αντίπαλό του, ενώ ο Τραμπ χάνει συνεχώς από τον Πούτιν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη Συρία!

Εμείς, στη City, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και έτσι, -ναι, σωστά μαντέψατε- κάναμε το αντίστοιχο φωτοσόπ με κύπριους ηγέτες και το αποτέλεσμα είναι -ναι, και πάλι σωστά μαντέψατε- κωμικοτραγικό to say the least!


Από τον Δημήτρη Τοκαρή

Στην πρώτη, βλέπουμε τον Πρόεδρό μας ως πρωταγωνιστή ταινίας με τον σατανικό τίτλο «Passport»! Οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική!

nikaros.jpg




Σε ταινία πρωταγωνιστεί και ο Αβέρωφ Νεοφύτου και συγκεκριμένα, στην κλασσική ταινία καράτε «Μπρους Λη, ο τρόπος του Δράκου» Ο δικός μας τίτλος: Φου Λη, ο τρόπος του Χαμαιλέοντα. Να μην ξεχνάμε πως ο συμπαθής κυπριακός χαμαιλέοντας, άλλως «χαμολιός» είναι κατά κάποιο τρόπο ο δικός μας τοπικός μικρός Δράκος και επίσης έχει την απίστευτη ικανότητα να μεταλλάζεται και να αλλάζει χρώματα αναλόγως της περίστασης! Και πάλι, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις του τόπου μας είναι παντελώς συμπτωματική!

AVEROF.jpg




Ο Νικόλας Παπαδόπουλος βρίσκεται στην αφίσα της ταινίας «The Prince of Cyprus», που ελπίζει να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023, σε ταυτόχρονη προβολή με τις Εκλογές!

papadopoulosNICOLAS.jpg




Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, επιλέγηκε για την αφίσα του Ρώσσου πυγμάχου που πάλεψε με τον Ρόκυ, αφού έστω και σαν αναμνηστικό ταινίας η εν λόγω πόζα θυμίζει τις ένδοξες εποχές της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και της Ομόνοιας!

antros kyprianou.jpg




Τέλος, τα παιδιά του ΕΛΑΜ δεν μπορούσαν να βρίσκονται παρά μόνο στην κλασσική αφίσα «Οι άντρες με τα μαύρα», παρόλο που κάποιοι κακεντρεχείς μας εισηγήθηκαν -άγνωστο γιατί- ως πιο κατάλληλη την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή»!

elam.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ