Σεξομολογήσεις #470: «Πρέπει, άραγε, να τον εκλιπαρήσω;»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Article featured image
Article featured image


Είμαι απελπισμένη. Άφησέ με ο ένας και μοναδικός που αγάπησα. ‘Εταζέ μου φούρνους ποξαμάθκια και τελικά έμεινα με δυο χείλη καμένα. Ήμασταν μια χαρά και μες τα μέλια, τους πρώτους τέσσερις μήνες. Κάποια στιγμή όλα στράβωσαν και ακόμα δεν κατάλαβα γιατί. Εκεί που με φιλούσε παθιασμένα, ξαφνικά έγινε χλιαρό και μετά τίποτε… Ερωτούσα τον αν συμβαίνει κάτι. Σφίγγα. Έσπασέ μου το νευρικό μου σύστημα. Και πριν μια βδομάδα, έπιασε τα πράγματα του και έφυγε από το διαμέρισμα. Αγαπώ τον παλαβό. Νομίζω με αγαπά κι αυτός κι ας μεν το παραδέχεται. Τι πήγε Χ δεν μου λέει, ούτε και βάζει ο νους μου κάτι… Πρέπει, λαλείς, να τον διεκδικήσω πίσω; Πρέπει άραγε, να τον εκλιπαρήσω; Μα αφού δεν του έκαμα κάτι… Βοήθα με τίπστερ μου, είμαι χάλια.







Δεν είσαι χάλια, αλλά, ένα χαλί να σε πατήσει βρε αθεόφοβη. Σε άφησε! Έπιασε τα μπογαλάκια του κι έφυγε. Προς τι το παρακάλιο; Δεν σου έμεινε ίχνος αξιοπρέπειας; Πιλέ μου, εγωισμού; Μανία να παρακαλάτε κάποιον που σας αφήνει! Αφήστε τον σιόρ. Μια σχέση, ένας έρωτας, μια αγάπη δεν ζουν με παρακάλια, αλλά με χάδια και αλληλοσεβασμό. Φάουλ που δεν σου δίνει μια εξήγηση, αλλά, ίσως δεν θέλει να σε προσβάλει, ίσως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να σου εξηγεί, τέλος πάντων δεν γουστάρει άλλο πάρε-δώσε. Άρα, βάλε κι εσύ μια τελεία. Κι αν δεν μπορείς… βάλε τουλάχιστον μια άνω τελεία μέχρις ότου καταλάβεις ότι πράγματι END. And… θα σου πω και κάτι ακόμα. Πολύ λίγοι ήταν οι μήνες που ήσασταν μαζί τελικά. Και το ότι έφυγε στους 4-5 μήνες πάει να πει δεν κλείδωσε το αίσθημα. Δεν πειράζει όμως. Να μην μου στεναχωριέσαι, να μην μου χαλιέσαι και προπαντός να μην τον παρακαλάς. Απλά να εύχεσαι την επόμενη φορά να είσαι τυχερή να βρεθεί στη ζωή σου ένας που θα ριζώσει, θα σε φουντώσει και θα σε ανθίζει κάθε εποχή του χρόνου.




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ