Σεξομολογήσεις #469: «Θέλω να βρω έναν γοητευτικό άντρα της ηλικίας μου»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster μου, είμαι κοντά στα 50, ωραία γυναίκα περιποιημένη, αλλά μόνη. Τα παιδιά μου τα εμεγάλωσα αφού ο σύζυγος μου έχει φύγει από την ζωή πριν 17 χρόνια. Είχα μία σχέση, 7 χρόνια, αλλά δεν ξέρω -για κάποιους λόγους- χαθήκαμε. Προβλήματα με τα παιδιά του, λέει. Θέλω να βρω έναν γοητευτικό άντρα της ηλικίας μου για μια σταθερή όμορφη σχέση. Πολύ δύσκολο γιατί ή πολύ μικρότερους βρίσκω ή πολύ μεγαλύτερους. Δεν θέλω να είμαι άλλο μόνη, θέλω να ζω.




Δεν θέλεις να μείνεις μόνη, τον θέλεις στην ηλικία την δική σου και τον θέλεις και γοητευτικό. Γραφείο συνοικεσίων δεν είμαι για να σου δώσω selection, αλλά, θα σου δώσω τέσσερις ωμές αλήθειες και πιάσε τα υπονοούμενα.

  • Χήρα, μόνη, σαν το λεμόνι με παιδιά = κάνε εκπτώσεις στα ‘θέλω’ σου και βάλε νερό στο κρασί σου.
  • Δεν θες να μείνεις μόνη, θέλεις να ζεις = ποιος σου είπε ότι δεν ζουν περίφημα, ολοκληρωμένα, απογειωμένα χιλιάδες μόνες ψυχές; Αγκάλιασε τον εαυτό σου. Η μοναξιά είναι στο μυαλό σου.
  • Ψάχνεις γοητευτικό άντρα της ηλικίας σου = μα ο 50άρης είναι άλογο κούρσας σε απόσυρση (τις πλείστες των περιπτώσεων). Πώς να το κάνουμε δηλαδή…
  • Είσαι 50άρα, ωραία και περιποιημένη = σου δίνει δικαίωμα για απαιτήσεις, αλλά, ξέχασες το πιο βασικό: να απαιτείς μια ψυχή που να σε αγαπά και να σε σέβεται.

Το λοιπόν… Αν πραγματικά αποζητάς την συντροφικότητα, μπορείς να την έχεις και σου εύχομαι να τη ζήσεις. Μικρός είναι, μεγαλύτερός σου είναι, συνομήλικος σου αν προκύψει, εσύ ρίξε τα δίχτυα σου κι έχει πολλή ψαριά στον ωκεανό των πόθων. Να μην ακούω ότι δεν υπάρχουν άντρες εκεί έξω! Υπάρχουν, αναπνέουν, ποθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ