Το ΣΙΓΜΑ, φέτος, αποχαιρετά τον χρόνο με ένα διαφορετικό, συναρπαστικό, ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι

«Bye ο παλιός ο χρόνος».

Article featured image
Article featured image

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι, διάρκειας μίας ώρας, τέσσερεις παίκτες θα κάνουν τη διαφορά. Θα ανταγωνισθούν σκληρά και εμείς θα γελάσουμε με την ψυχή μας. Θα τρολαριστούν, θα αυτοσαρκασθούν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα μας πουν φυσικά τα κάλαντα, όπως αρμόζει στην περίπτωση!

_DSC9607.jpg

_DSC9689.jpg


Η ανεπανάληπτη Χριστιάνα Αντωνίου υποδέχεται τους τέσσερεις παίκτες Χρύσανθο Τσουρούλλη, Ανδρέα Δημητρόπουλο, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και Άντρη Καραντώνη και τους υποβάλλει δοκιμασίες.

Οι δοκιμασίες θα είναι ένα κουίζ… γνώσεων με troll από τα πιο viral videos της χρονιάς. Επίσης, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να τραγουδήσουν μεγάλες επιτυχίες του 2019 και θα χορέψουν, ενώ τέσσερεις guests έκπληξη κάνουν παντομίμα κυπριακές παροιμίες και οι διαγωνιζόμενοι μας προσπαθούν να τις βρουν.

_DSC9789.jpg

_DSC9993.jpg


Η βραδιά θα κλείσει φυσικά με κάλαντα αλλά και το πιο ωραίο σας το αφήνουμε για το τέλος…η εκπομπή θα μοιράσει δωροεπιταγές για αγορές από τις υπεραγορές Παπαντωνίου σε άπορες οικογένειες. Γιατί πάνω από όλα γιορτές σημαίνει αγάπη, προσφορά και χαμόγελα!

_DSC9598.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ