Αστυνομία και στρατός θα περιπολούν την παλιά πόλη της Λευκωσίας 24/7

Ονασαγόρου, Λήδρας και Πλατεία Φανερωμένης, υπό φρούρηση!

Article featured image
Article featured image


Υπό το άγρυπνο μάτι της ΜΜΑΔ και της Εθνικής Φρουράς θα βρίσκονται εφεξής, οι πολίτες της πρωτεύουσας, καθώς στο πλαίσιο των αποφάσεων του Υπουργικό για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και την πλατεία Φανερωμένης, ανακοινώθηκαν 24ωρες πεζές περιπολίες, των δύο σωμάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της πολιτικής για πρόληψη της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, καθώς και της παράνομης μετανάστευσης.

Ειδικότερα στα μέτρα περιλαμβάνονται:

Η εκτέλεση από κοινού περιπολιών, μελών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς επί 24ωρου βάσεως, κατά μήκος της νεκρής ζώνης, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, από 9 Δεκεμβρίου 2019.

Πεζή περιπολία από μέλη της ΜΜΑΔ στην εντός των τειχών Λευκωσία, καθημερινά κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Και παρότι δεν θέλουμε να προδικάζουμε αποφάσεις, πριν εφαρμοστούν, ήδη νιώθουμε ένα σφίξιμο από την εν λόγω εξέλιξη, καθώς το όλο σκηνικό θυμίζει, άλλες, σκοτεινές εποχές της (μη) δημοκρατίας.


Α.Κ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ