Νέες παραλαβές UGG Boots στα καταστήματα Famous Sports

UGG Boots all the way.

Article featured image
Article featured image

Το κρύο έχει μπει για τα καλά και η γκαρνταρόμπα μας ανανεώνεται με ζεστά ρούχα και υποδήματα. Με ανανεωμένο look, η νέα συλλογή υπόδησης των UGG Boots έρχεται για να χαρίσει ζεστασιά και στυλ σε κάθε παιδί, όλες τις κρύες μέρες, αποτελώντας παράλληλα ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις στα βουνά.

UGG BOOTS NEW COLLECTION GIF (1).gif

UGG BOOTS NEW COLLECTION GIF (3).gif


Οι μικροί μας φίλοι δίνουν εδώ και χρόνια ψήφο εμπιστοσύνης στο συγκεκριμένο τύπο μπότας, αναδεικνύοντάς τον σε βασικό κομμάτι της καθημερινής τους εμφάνισης, το οποίο χαρίζει έξτρα πόντους στυλ. Η συγκεκριμένη επιλογή με τις φλατ αναπαυτικές μπότες από δέρμα προβάτου, δημιουργεί ένα σύγχρονο, all-time favorite καθημερινό look. Οι μπότες UGG αποτελούν άλλωστε σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης εποχής αφού η αυστραλιανή μάρκα αγαπήθηκε, φορέθηκε και φοριέται, αποτελώντας την επιτομή της άνεσης, για κάθε ηλικία!

UGG BOOTS NEW COLLECTION GIF (2).gif

UGG BOOTS NEW COLLECTION GIF (4).gif


Μπορείτε να βρείτε την καινούρια συλλογή παιδικής υπόδησης των UGG Boots στα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια και μεταπωλητές. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο + 357 22 45 5500 ή/και ψωνίστε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

UGG BOOTS NEW COLLECTION (3).jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ