Αυτός ο 7χρονος είναι το απόλυτο next best thing του στίβου

Έτρεξε 100 μέτρα σε 13.48'' και έγινε παγκόσμιο viral.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας εφτάχρονος Αμερικανός, ο Ρούντολφ Ίνγκραμ, έχει συγκεντρώσει πάνω του την παγκόσμια προσοχή εξαιτίας των εξαιρετικών αθλητικών του επιδόσεων.    Πολλοί σχολιαστές μάλιστα δεν διστάζουν να μιλήσουν για τον διάδοχο του ανίκητου επί μία δεκαετία Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Ρούντολφ Ίνγκραμ, με το ψευδώνυμο «blaze» (λάμψη), έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.48 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας κατά πολύ την ατομική του επίδοση, καθώς πέρυσι τον Αύγουστο είχε διανύσει την ίδια απόσταση σε 14.59.   

Το βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ο Ρούντολφ Ίνγκραμ να σπάει το προσωπικό του ρεκόρ, κοινοποιήθηκε στη σελίδα του στο Instagram και έγινε viral.   

Ο μικρός δρομέας φαίνεται να διανύει τα 100 μέτρα με στυλ και προσήλωση αφήνοντας πίσω του τους δύο αντιπάλους του.   

 






Πάνω από 300.000 άτομα ακολουθούν το προφίλ του που διαχειρίζεται ο πατέρας του, προπονητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενώ ανάμεσα στους θαυμαστές του Ρούντολφ Ίνγκραμ συγκαταλέγεται και ο σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς.   Ο πατέρας του δήλωσε περήφανος για τον γιο του, που είναι πιθανότατα ο γρηγορότερος 7χρονος στον κόσμο, κάνοντας παράλληλα λόγο για πολλές ώρες προπονήσεων.   

Σημειώνεται πως ο μικρός δρομέας κάλυψε τα 60 μέτρα σε μόλις 8.69 δευτερόλεπτα. 

 



Παρά τη συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό, ο Ρούντολφ Ίνγκραμ, φαίνεται πως βρίσκει χρόνο και για τα μαθήματά του.    «Σκληρή δουλειά στην τάξη και στον στίβο», ήταν η λεζάντα μιας ανάρτησης με τον σχολικό του έλεγχο.    Όντως, ο μικρός Ρούντολφ Ίνγκραμ, φαίνεται άριστος στις θετικές επιστήμες, την πληροφορική, τη μουσική και φυσικά τη γυμναστική και πολύ καλός στην γλώσσα και στα καλλιτεχνικά.

 



Συμμετέχοντας παράλληλα και σε ομαδικά αθλήματα, έχει γίνει ήδη λόγος για το ομαδικό πνεύμα που επιδεικνύει και την  «εποικοδομητική κριτική» προς τους συμπαίκτες του, παρά τις υψηλού επιπέδου επιδόσεις του.  

Με πληροφορίες από Daily Mail/LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ