Η Έμιλυ Γιολίτη παραχωρεί στο «Hope For Children» τον μισθό που παίρνει ως Πρόεδρος της ΑΗΚ

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Article featured image
Article featured image

Σε παραχώρηση του μισθού που λαμβάνει, ως Πρόεδρος της ΑΗΚ στο Hope For Children, προχώρησε η Έμιλυ Γιολίτη στηρίζοντας εμπράκτως το όραμά του.

Πιο κάτω το Δελτίο Τύπου με τη σχετική ανακοίνωση:

Η κα. Έμιλυ Γιολίτη, μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του «Hope For Children» CRC Policy Center, στηρίζει τον Οργανισμό παραχωρώντας σε αυτόν τις μηνιαίες απολαβές της ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Το «Hope For Children» CRC Policy Center, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την κα. Γιολίτη για την ευγενική και αμέριστη πρωτοβουλία. Πρωτοβουλίες και δράσεις ανιδιοτέλειας όπως αυτή, αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της οικονομικής στήριξης, της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου για την προστασία των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κος. Joseph Varughese, ευχαρίστησε την κα. Γιολίτη για την απόφαση αυτή. Τόνισε επίσης ότι τέτοια κίνηση αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης ανταπόκρισης των πολιτών προς τις ανάγκες των συνανθρώπων τους, και ιδιαίτερα των παιδιών.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο της κας. Γιολίτη για την υποστήριξη τόσο σαν μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, όσο και σαν μέλος του κοινωνικού συνόλου που επικροτεί και ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται και το έργο που επιτελείται από το «Hope For Children» CRC Policy Center.

Το όραμα του «Hope For Children» CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.

Η υποστήριξη και η αναγνώριση των προγραμμάτων του, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ