Στη Λεμεσό άνοιξε το πρώτο χαβανέζικο εστιατόριο της Κύπρου

Πάρε ξαπλώστρα, αντηλιακό, το λουλουδάτο σου κολιέ και φύγαμε.

Article featured image
Article featured image


Στις αρχές του 2019 άνοιξε τις πόρτες του σε ψαγμένους foodies, χορτοφάγους ή βίγκανς και σε λάτρεις της υγιεινής διατροφής, το νέο εστιατόριο 'Pokéloha’ που ήρθε να συμπληρώσει το ήδη εντυπωσιακό πορτφόλιο του Ομίλου Columbia Restaurants.

Το φρέσκο, αυτό, κόνσεπτ έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, αφού πρώτα δοκιμάστηκε και αγαπήθηκε από γκουρμε τύπους που αναζητούν γρήγορες, υγιεινές και πεντανόστιμες προτάσεις, στην Καλιφόρνια και στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μια νέα γενιά σούσι που παντρεύει όλη τη φρεσκάδα της θάλασσας και τη δροσιά των φρούτων και λαχανικών, σε ένα μπολάκι (με γενναιόδωρες όμως μερίδες) που έρχεται κατευθείαν από τη εξωτική Χαβάη.

ch2_7637.jpg

Καθαρά λιπαρά, ανάλαφρα συστατικά και εκρηκτικές γεύσεις

Poké στα Χαβανέζικα σημαίνει ωμό ψάρι κομμένο σε κύβους και τo trend των Poké Bowls, έχει μεταφερθεί στην Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη για να αποδείξει πως η καλή διατροφή μπορεί να προσφέρει απίστευτη γευστική εμπειρία, αναδεικνύοντας την παιχνιδιάρικη πλευρά του ‘clean eating’ και αγκαλιάζοντας την ιδέα της ωμής τροφής και του μηδαμινού μαγειρευτού φαγητού.

Τα μπολ αυτά σερβίρονται ως μια πανδαισία χρωμάτων και περιέχουν υψηλής ποιότητας θαλασσινά ή άλλες πρωτεΐνες σε συνδυασμό με εμπνευσμένες επιλογές για toppings και σάλτσες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα άκρως instagrammable πιάτο που θα σας απογειώσει με την πρώτη ματιά και θα ερωτευτείτε με την πρώτη μπουκιά.

ch2_7604_0.jpg


Το μενού του Pokéloha που θα σε… εμπνεύσει

Η ευέλικτη φύση του Poké κόνσεπτ, έδωσε και στους σεφ του Pokéloha την ευκαιρία να εντάξουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο μενού τους, μερικές από τις οποίες έχουν άκρως μεσογειακή ταυτότητα όπως το ρόδι, την ταχίνι και την φέτα.

Στο Pokéloha μπορείτε να επιλέξετε το «signature bowl» της αρεσκείας σας με spicy και πιο mild προτάσεις, ενώ υπάρχει και η επιλογή “build your own”, όπου θα φτιάχνετε γρήγορα και απλά το δικό σας πιάτο με τις δικές σας προτιμήσεις. Το πρώτο βήμα είναι η επιλογή της βάσης (ρύζι, κινόα ή σαλάτα), ενώ ακολουθεί η επιλογή πρωτεΐνης (θαλασσινά, κοτόπουλο ή tofu), η επιλογή μαρινάδας και η αποτελείωση με toppings όπως φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και επιπρόσθετα ευφάνταστα final touches όπως το wasabi shoyu ή γιαούρτι με φυστικοβούτυρο.

Ακολουθείστε τις σελίδες του Pokeloha στο facebook και στο Instagram (@pokeloha) και επισκεφθείτε σύντομα το νέο εστιατόριο για take away και dine-in στο Columbia Plaza στην οδό Αγιού Ανδρέα στη Λεμεσό: ένα μοναδικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει ξεχωριστά γαστρονομικά ταξίδια, καφέ, ποτό και νυχτερινές αποδράσεις από τα brands του Ομίλου Columbia Restaurants.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ