15 από τις πιο ωραίες φωτογραφίες των αναγνωστών μας στο #cityfreepress

Κάναμε μια βόλτα από το hashtag #cityfreepress και απολαύσαμε τις φωτογραφίες που ποστάρουν οι αγαπημένοι μας CITYzens.

Article featured image
Article featured image

Απερίγραπτου κάλλους τοπία, στενά σοκάκια, άνθρωποι της πόλης και κατοικίδια, φιγουράρουν μεταξύ άλλων στις φωτογραφίες τους.

Εμείς μαζέψαμε τις φωτογραφίες που μας άρεσαν περισσότερο και σας τις παρουσιάζουμε.

Αν θέλεις κι εσύ να δεις τις φωτογραφίες σου δημοσιευμένες στη CITY δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς το hashtag #cityfreepress κάθε φορά που κάνεις μια ανάρτηση στο Instagram.

View this post on Instagram

Κυρία Μαρία. Έρχεται από τον Πύργο Τυλληρίας στη Λευκωσία, δια μέσω κατεχομένων, για να πουλήσει τα πορτοκάλια της! Δέκτηκε να τη φωτογραφίσουμε, αφού αγοράσαμε, έξη πορτοκάλια, ένα ευρώ. Χαμόγελα και πόζες, σε κάποια στιγμή, έφτιαξε και το φουλάρι στα μαλλιά της! Ο νους της εκεί, κανένας δεν περνούσε χωρίς να του προτείνει να αγοράσει από τη πραμμάτια της! Όταν την ρώτησε η Μισιέλ το επίθετο της είπε " όχι δεν έχω" και ούτε ήθελε να της στείλουμε τις φωτογραφίες! Το μόνο που την απασχολούσε ήταν να ξεπουλήσει! Και διαπιστώνω ότι αν έχω μπροστά μου, ένα μοντέλο και μια κυρία Μαρία, αυτή θα νοιώσω τη συγκίνηση να φωτογραφίσω! Αυθεντική αληθινή ομορφιά, η ίδια η ζωή στη καθημερινότητα της. Γειά σου γιαγγιούλλα μου! 😊 #photo_thinkers #art_camera #artistry_vision #global_stars #ig_cyprus__ #urban_greece #nicosia #cyprus

A post shared by Eleni Christoforou (@eleni_chf) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ