Η σολίστ στο μπουζούκι Γεωργία Κόμπου βραβεύθηκε στα «Global Music Awards»

Κέρδισε το Bronze Metal στην Καλλιφόρνια των ΗΠΑ, τιμώντας την Κύπρο στο εξωτερικό.

Η σολίστ στο μπουζούκι Γεωργία Κόμπου βραβεύθηκε στα «Global Music Awards»

Κέρδισε το Bronze Metal στην Καλλιφόρνια των ΗΠΑ, τιμώντας την Κύπρο στο εξωτερικό.

Article featured image
Article featured image

Διεθνής διάκριση στη σύνθεση για την ορχηστρική μουσική «Moments» κατέκτησε η λεμεσιανή σολίστ στο μπουζούκι και συνθέτης Γεωργία Κόμπου.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλλιφόρνια που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard, στο νικητήριο βάθρο της οποίας έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής και κάτοχοι Grammy, όπως ο διεθνούς φήμης μαέστρος Gustavo Dudame (διευθυντής της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγο), του συνθέτη και επίσης κατόχου βραβείου Grammy Ricki Kej, του συνθέτη συμφωνικής μουσικής Eric Funk της συνθέτριας Esperanza Spaulding που της έχουν απονεμηθεί 4 βραβεία Grammy.

Είναι μια διοργάνωση με τεράστια συμμετοχή από όλο τον πλανήτη και επομένως υψηλό ανταγωνισμό. Ελάχιστοι Έλληνες έχουν πάρει κάποιο βραβείο σε αυτή τη διοργάνωση.


Όλες οι βραβεύσεις έχουν περάσει από το ν Global Music Awards founder and CEO Thomas Baker Ph.D, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Καλλιφόρνια.

Τεχνική ποιότητα, στυλ, μοναδικότητα και ακουστική ήταν τα κριτήρια για τις επιλογές των βραβευθέντων συμμετοχών.

Η βραβευμένη καλλιτέχνης έχει πάρει επίσης το 2013 το Γ’ Πανελλήνιο Βραβείο Σύνθεσης Στερεάς Ελλάδας με το τραγούδι « Ήλιος που΄σβησε ένα δείλι» σε στίχους του Άθου Χατζματθαίου. Επίσης το κυπριακό ορχηστρικό τραγούδι «Το δικό σου γιατρικόν» πήρε τιμητική διάκριση στο διαγωνισμό Fondazione Adkins Chiti στην Ιταλία και 2 βραβεία στο διαγωνισμό σύνθεσης που διοργάνωσε η δισκογραφική εταιρεία Fm records στην Αθήνα καθώς επίσης και 2ο Βραβείο με το τραγούδι «Ο ψαράς» σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Η ηχογράφηση, επεξεργασία, μίξη της μπαλάντας «Μoments» έγινε στο «My concert Recording Studio» στη Λεμεσό και το Final master στο Hi-End Studio R-mic Athens by Makeys (ASCAP) 2018. Επίσημη κυκλοφορία από την Fm Records Athens.

53852522_2641441625872402_6474125215411470336_n.jpg


Έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Παπαγγελίδης κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη τσέλο, Γεωργία Κόμπου μαντολίνο και ο Πέτρος Κύζας κρουστά.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελίδης.

Georgia Kombou- Moments (single//official Audio)

//Audio Release HQ FM Records

iTune:https://apple.co/2RHvYIy

Amazon:https://Amin.to/2QqS4XN

Spotify:https://Spotify.fi/2PhFjSw

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ