Με εικόνα και ο «Παγωτατζής» του Τεμπέλη Δράκου

Μπήκαμε σε τροχιά καλοκαιριού και ο Τεμπέλης Δράκος, του Γιώργου Χατζηπιερή, προσφέρει ολόφρεσκο, δροσερό παγωτό.

Με εικόνα και ο «Παγωτατζής» του Τεμπέλη Δράκου

Μπήκαμε σε τροχιά καλοκαιριού και ο Τεμπέλης Δράκος, του Γιώργου Χατζηπιερή, προσφέρει ολόφρεσκο, δροσερό παγωτό.

Article featured image
Article featured image

Ξεκίνησε το ταξίδι του μεσημεριάτικα με την Εαρινή Ισημερία και θα γυρνάει όλο το καλοκαίρι από γειτονιά σε γειτονιά, προσφέροντας λαχταριστές γεύσεις πάντα με αγνά και φρέσκα υλικά. Με την υπέροχη φωνή της Σοφίας Παπάζογλου και την παιδική χορωδία Νέας Γενιάς Ζηρίδη, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού.

Ένα καινούργιο φιλμάκι, μια εξαιρετική δημιουργία, ολόκληρη την ευθύνη της οποίας αναλαμβάνει η Κατερίνα Παντέλα. Από το δυναμικό των νέων ανιμέιτορς που εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο και ομόρφυναν το τοπίο με χρώμα, κίνηση και χαρά.
Ο Παγωτατζής, είναι ακόμα μια ψηφίδα στο μωσαϊκό που αποφάσισε να εγκαταστήσει στη σπηλιά του ο Τεμπέλης Δράκος, φτιάχνοντας φιλμάκια για τα τραγούδια του με τα ίδια υλικά που φειάχνει τις μουσικές και τους στίχους του. Επιλεγμένοι συντελεστές, σεβασμός στο ακροατήριο, αυθεντικότητα, χιούμορ, φαντασία, ενθουσιασμός και πολλή, πολλή τεμπελιά.

Ήδη παίζουν στο κανάλι του Τεμπέλη Δράκου στο Youtube τα φιλμάκια για τα τραγούδια «Ελεφαντάκι», «Επτά Ποτάμια», «Για τον Πατέρα», «Η Αλεπού» και «το Βουνό», με πολλά εκατομμύρια θεάσεις, ενώ ακολουθούν σύντομα και άλλα.tempelis1.jpg
Κάντε like στο βίντεο και subscribe στο κανάλι του Τεμπέλη Δράκου για να ειδοποιείστε κάθε φορά που ανεβαίνει νέο βίντεο.

Ο ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ – ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στίχοι, Μουσική: Γιώργος Χατζηπιερής

Ενορχήστρωση: Μάριος Τακούσιης

Ερμηνεία: Σοφία Παπάζογλου (συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Νέας Γενιάς Ζηρίδη υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού)

Δίσκος: Η Επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου (2009)

Σύλληψη,σχεδιασμός και σκηνοθεσία: Κατερίνα Παντέλα

Storyboard – Μοντάζ – Κίνηση: Magnus Kravik – Κατερίνα Παντέλα

Παραγωγή: Ο Τεμπέλης Δράκος 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ