Ο Snoop Dogg κυκλοφορεί τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα

Η πιο Fuego είδηση της χρονιάς είναι εδώ και είναι 100% πραγματική.

Ο Snoop Dogg κυκλοφορεί τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα

Η πιο Fuego είδηση της χρονιάς είναι εδώ και είναι 100% πραγματική.

Article featured image
Article featured image

Θα μπορούσε να ήταν προπομπός για ένα πολύ καλό πρωταπριλιάτικο ψέμα ή μία είδηση με clickbait τίτλο, ωστόσο φαίνεται η συνεργασία του διεθνούς φήμης ράπερ και της Ελληνίδας τραγουδίστριας είναι πέρα για πέρα πραγματική.

Οσονούπω, λοιπόν, όπως διαβάζουμε και στο Δελτίο Τύπου που ήρθε στο mail μας από τη δισκογραφική εταιρεία της Φουρέιρα, ο διεθνούς φήμης ράπερ Snoop Dogg και η Ελένη θα μας παρουσιάζουν το κομμάτι Sirens, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video.


Τι λέει το Δελτίο Τύπου:

O Kaan, ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip hop, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg και την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα και μας παρουσιάζουν το «Sirens»!

Για ακόμα μία φορά, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής, που με τα τραγούδια και την performance της έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ξεπερνά τα σύνορα και κάνει την έκπληξη με μία συνεργασία κορυφής, σε ένα ξεσηκωτικό smash hit το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Το «Sirens» είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, σε λίγες ημέρες!


Πρν κυκλοφορήσει η επανεκτέλεση, ας ακούσουμε το αυθεντικό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ