«Συνήθιζα να πηγαίνω στα κλαμπ, αλλά τώρα προτιμώ να κάνω σεξ παρά να βγαίνω»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του 26χρονου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της που έγινε viral.

«Συνήθιζα να πηγαίνω στα κλαμπ, αλλά τώρα προτιμώ να κάνω σεξ παρά να βγαίνω»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του 26χρονου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της που έγινε viral.

Article featured image
Article featured image

Το 26χρονο μοντέλο μίλησε για άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς της, από τα 18 της που είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή μέχρι και σήμερα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην drag queen RuPaul, στο podcast «What's The Tee?».

«Είμαι πολύ καλή στο να δίνω αγάπη, παρά να παίρνω. Το ίδιο είμαι και στο στρώμα του κρεβατιού. Το βρίσκω αρκετά δύσκολο να παίρνω ευχαρίστηση, αγάπη και τα συναφή κι έτσι μου αρέσει να τα προσφέρω».

«Επιτρέπω να μου χαρίσεις ικανοποίηση, αλλά είναι δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο άνθρωπο. Σίγουρα πάντως έχω βρει κάποιους τέτοιους στη ζωή μου, παλιότερα. Η όλη διαδικασία της στρατηγικής στο φλερτ είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική στους άντρες από ότι με τις γυναίκες. Στους άντρες πάντα υποτάσσομαι. Πάντα. Αλλά με τις γυναίκες είμαι το αντίθετο. Είναι παράξενο». «Συνήθιζα να πηγαίνω στα κλαμπ, αλλά τώρα προτιμώ να κάνω σεξ, παρά να βγαίνω», είπε το 26χρονο μοντέλο.

636359069370124244-SHOT-01-CARA-DELEVINGNE-128R.jpg


«Ένα μέρος της συνεύρεσης, αυτή σύνδεση, είναι άγρια. Συναντάς κάποιον και όταν πας στην κρεβατοκάμαρα μαζί του είναι ένα άλλο ζώο. Το βρίσκω συναρπαστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι ερεθισμένοι σεξουαλικά σε φλερτάρουν και στο σεξ είναι φρικτοί. Μου αρέσουν τα άτομα που παρουσιάζονται σεμνότυφα και όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο μαζί τους μεταμορφώνονται».

cara-delevingne-puma-campaign-02.jpg


Τους τελευταίους μήνες η Ντελεβίν είναι ζευγάρι με την 29χρονη ηθοποιό Ασλεϊ Μπένσον, που απέκτησε παγκόσμια φήμη από τη συμμετοχή της στο «Pretty Little Liars». Στο παρελθόν είχε συνάψει δεσμούς με άντρες όπως ο Τζέικ Μπαγκ και ο Χάρι Στάιλς, αλλά και με γυναίκες όπως η Ρίτα Όρα και η Πάρις Τζάκσον. Η ίδια πέρασε πολύ άνετα παιδικά χρόνια και ήταν «ιδιαιτέρως προνομιούχα» όπως παραδέχεται, αλλά στα 16 της, ο πατέρας της σταμάτησε να την στηρίζει οικονομικά, όπως και τα αδέλφια.

cara-delevingne-esquire-uk-06-1920x1440.jpg


Πλέον είναι πιο δεμένη με την αδελφή της, Πόπι, παρότι δεν έκαναν πολύ παρέα όσο ήταν παιδιά. «Έχω αδελφές, αλλά περνώ και πολύ χρόνο μόνη μου, με ταινίες και βιβλία φαντασίας που μου αρέσουν τόσο πολύ. Έχω μάθει τόσα πράγματα από αυτό, από την Disney και παραμύθια».

Τα φιλμ μπορεί να την «μεγάλωσαν», όπως λέει, αλλά της δημιούργησαν και προβλήματα λόγω των στερεοτύπων που προέβαλαν. «Δεν ήθελα να αποδεχθώ της σεξουαλικότητά μου», εξηγεί.

cara-delevingne1.jpg


Στα εφηβικά της χρόνια δίσταζε να απελευθερωθεί: «Σκεφτόμουν ότι οι πριγκίπισσες της Disney αγαπούν όλες άνδρες. Ότι αυτός είναι ο τρόπος και δεν θα μπορούσα να γίνω πριγκίπισσα αν δεν έκανα το ίδιο», λέει χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι σεξουαλικά πολύ ρευστοί», σχολίασε η RuPaul με την Κάρα Ντελεβίν να αποκρίνεται πως «συμφωνεί 100%».

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ