Εργαστήρι στη Λεμεσό σου μαθαίνει να βγάζεις «επαγγελματικές» φωτογραφίες με το κινητό σου

Και να τις επεξεργάζεσαι like a pro.

Article featured image
Article featured image

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 σε συνεργασία με το Berlin School of Photography διοργανώνει πρακτικό εργαστήρι Smartphone Photography και φιλοξενεί τη Γερμανίδα φωτογράφο Bettina Von Kameke.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση - φωτοπεριπλάνηση (street photography), επεξεργασία φωτογραφιών σε mobile εφαρμογές, διεξοδική παρουσίαση εφαρμογών επεξεργασίας σε κινητό αλλά και τεχνικές φωτογράφησης.

Το εργαστήρι θα αφορά αποκλειστικά φωτογραφία σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet) και τρόπους επεξεργασίας / διάχυσης εικόνων στα social media. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως μάρκας κινητού. Γίνονται δεκτά άτομα από 15 ετών και άνω.

Bettina_clown.jpg

Πώς μπορείς να συμμετέχεις

Το εργαστήρι Smartphone Photography θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα δημιουργηθούν, το Σάββατο 11 Μαΐου ή την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 (Ώρες 10:00 - 15:00). To εργαστήρι θα παραδοθεί στην αγγλική γλώσσα.

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο 25354810 ή μέσω email στο info@cyprus6x6.com.

Κόστος συμμετοχής: €115 (συμπ. ΦΠΑ, μεσημεριανό γεύμα και πιστοποιητικό συμμετοχής).


Λίγα λόγια για τη φωτογράφο:

Bettina-von-kameke.jpeg

Η Bettina Von Kameke, ιδρύτρια του Berlin School of Photography, έχει δημιουργήσει αξιοσημείωτο φωτογραφικό έργο, ειδικά στο είδος του ντοκιμαντέρ και του πορτραίτου. Η δουλειά της εστιάζει κυρίως σε κλειστές, ελεγχόμενες ή και απομονωμένες κοινότητες, όπως φυλακές, πλοία - φορτηγά, μοναστήρια, τσίρκο - μέρη στα οποία επέλεξε να ζήσει και η ίδια για ένα χρονικό διάστημα καταγράφοντας τη ζωή, τους ανθρώπους και τις συνήθειές τους. Η φωτογράφος έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βερολίνο.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ