Το νεοσύστατο Πατριωτικό Κίνημα έκανε επίσημο coming out και τα πήρε όλα παραμάζωμα

Εγκατάσταση των S300 στην Κύπρο, απέλαση λαθρομεταναστών, αύξηση του ελληνικού πληθυσμού στα 2 εκατομμύρια και συμπερίληψη του Χριστού στον αγώνα της Κύπρου, είναι μερικά από τα δίκαια αιτήματά τους.

Article featured image
Article featured image

Στην παρουσίαση των 6 υποψηφίων του για τις Ευρωεκλογές προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, το νεοσύστατο κόμμα «Πατριωτικό Κίνημα» με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Χρίστο Ρότσα.

Το Πα.Κι, με αφορμή την παρουσίαση των 6 υποψηφίων, επαναλαμβάνουμε, για τις ευρωεκλογές, ξεδίπλωσε και τις αμιγώς ευρωπαϊκές του θέσεις, οι οποίες, σημείωσε, είναι αυτές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κόμματα.

Μεταξύ άλλων το Πα.Κι, ζητά:

- Ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια της ΚΔ, ακύρωση της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

- Ανασύσταση του συνεργατισμού ακύρωση του νόμου για τις εκποιήσεις, ακύρωση πώλησης των ΜΕΔ, μείωση των συντάξεων του δημοσίου και αύξηση συντάξεων του ιδιωτικού τομέα, ένταξη της Κύπρου στον Συνεργατισμό για την ειρήνη.

- Ακύρωση των υψηλών προστίμων για τη λαθροθηρία, τα οποία χαρακτηρίζει ως τρελά.

- Κίνητρα για αύξηση του ελληνικού πληθυσμού της νήσου στα 2 εκατομμύρια.

- Εγκατάσταση των S300 στην Κύπρο για να καταστεί ο κυπριακός ουρανός απαγορευτικός για τα τουρκικά F16.

- Απαγόρευση σε υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους να συμμετέχουν σε κομματικές συγκεντρώσεις.

- Name and Shame όσων συλλαμβάνονται, ώστε το αίσθημα της ντροπής να λειτουργεί ως το πρώτο αντικίνητρο στην παρανομία.

Παράλληλα το Πα.Κι στηρίζει μία χριστιανική Ευρώπη των κρατών-εθνών και όχι Ευρώπη μαρμελάδα χωρίς ταυτότητα, ενώ καταλήγει σημειώνοντας πως «η Κύπρος θα δικαιωθεί όταν βάλουμε τον Χριστό στον αγώνα μας αφού χωρίς Αυτόν ότι και να κάνουμε θα χάσουμε».

Για την ιστορία, οι έξι υποψήφιοι του Πατριωτικού Κινήματος είναι οι Χρίστος Ρότσας, Χρυσελπίδα Καμμά, Νίκος Κίμωνος, Χρίστος Παπουής, Νικόλας Περατικός και ο Κώστας Χαραλάμπους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ