Γύρισε σπίτι και βρήκε έναν άγνωστο να πίνει χυμό (γυμνός) στον καναπέ του

Πασχαλιάτικο δωράκι.

Γύρισε σπίτι και βρήκε έναν άγνωστο να πίνει χυμό (γυμνός) στον καναπέ του

Πασχαλιάτικο δωράκι.

Article featured image
Article featured image

Το να επιστρέφεις στο σπίτι σου έπειτα από μία κουραστική ημέρα και να βρίσκεις έναν άγνωστο, πιθανόν διαρρήκτη, στο σπίτι σου, σαφώς δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Το να επιστέφεις όμως στο σπίτι σου και να βρίσκεις κάποιον άγνωστο να ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στον καναπέ σου, εντελώς γυμνός, απολαμβάνοντας το χυμό του αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

Ένας άνδρας από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών επιστρέφοντας στο σπίτι του βρήκε στο σαλόνι του ξαπλωμένο στον καναπέ του έναν ολόγυμνο άντρα, ο οποίος είχε βάλει να πιει κι έναν χυμό. Νωρίτερα, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε φάει και το παγωτάκι του.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άρχισε να του φωνάζει: «Φύγε, έξω από το σπίτι μου»! Ωστόσο, ο δράστης άρχισε να του φωνάζει και να του πετάει τον χυμό. Ο άνδρας φώναξε την αστυνομία για να καταφέρει να τον διώξει. Τότε, ο «εισβολέας» έβαλε απλά μία μπλούζα άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι.

Η έξοδός του ήταν αρκετά ηρωική, αφού σήκωνε την μπλούζα και επιδείκνυε το σώμα του.

Μετά από έρευνα οι αρχές είδαν ότι πρόκειται για έναν 67χρονο που μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο του υπνοδωματίου. Ο δράστης μπήκε φυλακή με την εγγύησή του να ορίζεται στα 5.000 δολάρια.

12578642-6940663-image-a-4_1555950303761.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ