Η παράκληση της Αμερικανίδας blogger που επισκέφτηκε την Κόκκινη Λίμνη το 2017

Και οι νέες φωτογραφίες από το σημείο που ανέβασε στο blog της την Κυριακή του Πάσχα.

Article featured image
Article featured image

Η Sarah Funk είχε επισκεφτεί την Κύπρο και την κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό τον Ιούνιο του 2017. Τότε, είχε ανεβάσει στο blog της κάποιες φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο από το σημείο, λέγοντας μάλιστα στο βίντεο την ατάκα «Μπορεί κανείς να αισθανθεί το θάνατο», ενώ ο φίλος της που ήταν μαζί της έλεγε με χιουμοριστική διάθεση «εδώ είναι σαν χώρος που γυρίζονται σκηνές δολοφονίας».




Δύο χρόνια μετά και ενώ έχει ήδη βρεθεί μέσα στη λίμνη ένα πτώμα, ενώ υπάρχει παραδοχή από τον δράση πως υπάρχουν άλλα δύο πτώματα πεταμένα σε βαλίτσες, η Sarah Funk επανήλθε, με καινούργιο post στο blog της, αναφέροντας τα εξής:


«Επικοινώνησαν πολλοί μαζί μου τις τελευταίες ώρες αναφέροντάς μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη.

Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες των θυμάτων. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό, εκτός από μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται κάτι σαν μια βαλίτσα, αλλά τότε αυτό μού έμοιαζε σαν κούτσουρο.

Παρακαλώ, λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα emails και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει».

Πιο κάτω οι -μέχρι τώρα- αδημοσίευτες φωτογραφίες της από την Κόκκινη Λίμνη, οι οποίες αναρτήθηκαν στο sarahfunky.com την Κυριακή 28 Απριλίου.


Φωτογραφίες: Sarah Funk

IMG_9227.jpg

IMG_9271.jpg

IMG_9250.jpg

IMG_9239.jpg

IMG_9229.jpg

sarah.jpg

Red+Lake-3.jpg

Red+Lake-4.jpg

IMG_9220.jpg

Red+Lake-2.jpg

Red+Lake-4.jpg

IMG_9218.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ