Το κρεβάτι σε χωράφι στην Κρήτη είναι το πιο επικό ελληνικό Airbnb

Το «Summer Bed under the Stars» (Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια) είναι κυριολεκτικά αυτό που λέει: Ένα κρεβάτι χύμα στο χωράφι.

Article featured image
Article featured image

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κατάλυμα από το Παλαιόκαστρο Ηρακλείου που λανσάρεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, είναι το απόλυτο ελληνικό Airbnb.

Όπως αναφέρει η περιγραφή της ιδιοκτήτριας στο Airbnb, η οποία τονίζει ότι οι επισκέπτες δυστυχώς δε θα έρθουν τόσο κοντά στη φύση όσο θα μπορούσαν, καθώς παίζει τουαλέτα και ντους, καθώς και κοινόχρηστη κουζίνα:

«Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και ‘ζεστό’ κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».


bed4.png


bed3.jpg


Κι αν νομίζετε ότι όλο αυτό συμβαίνει για να κάνουμε εγώ κι εσύ πλακίτσα, αρκεί να διαβάσει κανείς μερικές κριτικές από άτομα που είχαν την ευκαιρία να διαμείνουν εκεί:

«Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα».


bed1.jpg


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ