Ένα διαφορετικό ταξίδι παρέα με το Jameson Irish Whiskey

Τι κοινό έχουν τέσσερις παρέες φίλων από την Ινδία, την Αργεντινή, την Ιρλανδία και τη Νέα Ζηλανδία;

Article featured image
Article featured image

Το πάθος τους για περιπέτεια και απαιτητικούς... ουρανίσκους!

Το Jameson Irish Whiskey ικανοποίησε και τα δυο, αφού διοργάνωσε ένα μαγευτικό ταξίδι στο Svalbard της Νορβηγίας για τους πιστούς του υποστηρικτές με αφορμή τον εορτασμό του Saint Patrick’s Day.

Το Svalbard, μόλις 650 μίλια μακριά από τον Βόρειο Πόλο, βρίσκεται στις συντεταγμένες που αντιπροσωπεύουν την ημερομηνία ίδρυσης του Ιρλανδικού ουίσκι Jameson 1780 ή αν προτιμάτε 17°80°.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν παγωμένες σπηλιές, καταρράκτες και να ζήσουν μοναδικές στιγμές ακολουθώντας τη διαδρομή μιας οικογένειας πολικών αρκούδων! Το καλύτερο το φύλαξαν για το τέλος αφού απόλαυσαν ένα ποτήρι τριπλοαποσταγμένου Jameson Irish Whiskey με φόντο το κατάλευκο τοπίο!


Τι κι αν λένε ότι σημασία έχει με ποιους είσαι και όχι πού είσαι; To Jameson Irish Whiskey σε ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά, μένοντας πάντα πιστό στη δέσμευσή του για προσεκτική επιλογή στα συστατικά και τη διαδικασία παρασκευής του, χωρίς να ξεχνά την αυθόρμητη και διασκεδαστική πλευρά της ζωής. Γιατί αυτό είναι το Jameson.

Jameson. Why? Taste. That’s why.


Jameson Ad Photo.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ