Τελικά, ποιος ευθύνεται (περισσότερο) για αυτές τις εικόνες στο κέντρο της Λευκωσίας;

Ένας πολίτης έκανε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και φωτογράφισε τα σκηνικά... αδιαφορίας που συνάντησε μπροστά του.

Article featured image
Article featured image

Για την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει το κέντρο της Λευκωσίας, εδώ και μερικά χρόνια, είχαμε αναφερθεί εκτενώς πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν με αφορμή ένα άλλο φωτογραφικό άλμπουμ από τις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, ζητήσαμε από καταστηματάρχες της περιοχής να μας αναφέρουν τα κυριότερα προβλήματά που εντοπίζουν στην περιοχή, αλλά και λύσεις που θα βοηθούσαν την κατάσταση.

Αρκετό καιρό μετά και παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Λευκωσίας που λάβαμε τότε ότι οι πολυσύχναστοι πεζόδρομοι πρόκειται να αναβαθμιστούν, η κατάσταση παραμένει η ίδια, ενώ μέρα με τη μέρα η αποσύνθεση του ιστορικού κέντρου της πόλης γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Η ιστοσελίδα dimarxoscy.com δημοσίευσε αυτές τις μέρες ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από διάφορα σημεία του κέντρου, οι οποίες μαρτυρούν την αδιαφορία τόσο της τοπικής Αρχής, όσο και των καταστηματαρχών αλλά και των ίδιων των πολιτών. Όλοι έχουμε κάποιο μερίδιο ευθύνης, δεν έχουμε;


Πραγματικά, αναρρωτιόμαστε ποιος ευθύνεται περισσότερο για αυτή την εικόνα;


ΚΠ2.png

ΚΠ3.png

ΚΠ4.png

λευ4.jpg

ΚΠ6.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ