Ένα υπαίθριο (latin) πάρτι στήνεται στην πλατεία Φανερωμένης

Και κάπως έτσι ξεκινά το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα.

Article featured image
Article featured image

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Birth Forward σε συνεργασία με τη σχολή χορού Chapeando Cuban Club οργανώνουν για πρώτη φορά μια διασκεδαστική εκδήλωση με latin διάθεση για όλη την οικογένεια. Δεν χρειάζεται να έχεις εμπειρία στο χορό, απλώς καλή διάθεση και όρεξη να το κουνήσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί το έργο του οργανισμού, ο οποίος μάχεται για τα δικαιώματα των γονιών και την επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού και ανατροφής παιδιών.

Μέσω της ιστοσελίδας www.birthforward.com/event/salsa/ εγγράφετε την ομάδα σας ή τον χορευτή που θέλετε να προωθήσετε, πληρώνοντας 30€ εγγραφή. Ακολούθως μπορείτε να ενημερώσετε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συναδέλφους, για να επιχορηγήσουν την ομάδα σας να χορέψει σάλσα!

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου θα διατίθενται κουπόνια των 3€, και θα ισχύουν για μία δραστηριότητα για ένα άτομο. Μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια επιθυμείτε! Για τα μέλη της ομάδας περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες. Όλες οι εισφορές θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του ΜΚΟ Birth Forward.

Πού και πότε;

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Χορός σάλσα με μωράκια σε σλινγκ ή στην αγκαλιά σας (17:00-17:25), σάλσα για οικογένειες (γονείς με παιδιά, 17:25-18:00), σάλσα για γονείς/ζευγάρια (μόνο για ενήλικες, 18:00-18:30) και ακολούθως 1,5 ώρα χορός σάλσα για όλους (18:30-20:00).

Αν γουστάρετε, κάντε εγγραφή και διασκεδάστε σε λάτιν ρυθμούς υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο του Birth Forward Cyprus!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με 97 681621 (Chapeando) ή 99361863 (Birth Forward).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ