Τελευταίες παραστάσεις για τα 3 γουρουνάκια και τον λύκο τον Τελευταίο

Μετά τις sold out παραστάσεις και τη μεγάλη επιτυχία σε όλη την Κύπρo, επιστρέφουν και πάλι για ένα μαγικό τελευταίο ταξίδι, στη Λευκωσία.

Article featured image
Article featured image

Ως γνωστό, η νέα παραγωγή από την παιδική σκηνή «Θέατρο Βεστιάριο» ήρθε για να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε με τα προηγούμενα δύο γουρουνάκια, «Τα τρία γουρουνάκια και ο λύκος ο Λίλύκος» και το δεύτερο μέρος στη σειρά με τον «Λύκο Τράλα – λύκο τον ξάδελφο», επέστρεψαν ακόμα πιο δυναμικά, πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουν, με το τρίτο και τελευταίο μέρος, με έναν ακόμα λύκο, τον Τελευταίο.

Το νέο αυτό παιδικό έργο είναι βασισμένο και πάλι στο γνωστό κλασσικό παραμύθι, των διάσημων αδελφών Γκρίμ, (τα τρία γουρουνάκια και ο λύκος) ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει – που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους, αφού οι ήρωες του με τις τσαχπινιές, την εξυπνάδα τους και την ατελείωτη τους δράση, σε προκαλούν με μιας να τους λατρέψεις.

Λύκος κάτω.jpg

Λίτσα & λύκος.jpg

Γουρουνάκια συνεδριάζουν.jpg

Η διασκευή – σενάριο, οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν και πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα Γιάννη Σπανό.

Τη μουσική υπογράφει και πάλι η Βάσω Βασιλείου, ενώ τις χορογραφίες ο Γιώργος Νικολάου.

Στα σκηνικά – κούκλες – μάσκες και κατασκευές είναι η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη.

Τη φωτογράφιση επιμελείται και αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Λοΐζου.

Τις υπέροχες τους φωνές στα τραγούδια δίνει επίσης ο ηθοποιός Αντώνης Λαπηθιώτης .

Τεχνικός σκηνής – ηχολήπτης – φωτιστής ο Μαρίνος Σπανός.

Γουρουνάκια κλαίνε.jpg

Συμμετέχουν – τραγουδούν και χορεύουν- πέντε ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί: ο Γιάννης Σπανός, η Μύρια Χώπλαρου, η Ξάνθια Αργυρού – Πέτρος Τίγρης και η Αφροδίτη Σπανού Λοΐζου.

Στον ρόλο του Αφηγητή (ηχογραφημένος) ο ηθοποιός Αντώνης Λαπηθιώτης.

Μια υπέροχη ζωντανή παράσταση με πολλά χρώματα – ατελείωτη δράση και αστείρευτο γέλιο με τ’ αγαπημένα γουρουνάκια που τόσο πολύ λατρέψατε: Λάκης Φραντζολάκης, Ρούλα Ζυμαρούλα, Λίτσα Καραμελίτσα.

Κατάλληλο για ηλικίες από 2 χρονών και άνω.

Γουρουνάκια & λύκος όλοι μαζί.jpg


Τελευταίες παραστάσεις στη Λευκωσία:

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Σάββατο 18 και 25 Μαΐου, στις 5.30 μ.μ.

Κυριακή 19 και 26 Μαΐου, στις 11 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ