Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά μετά τον α’ ημιτελικό

Η αποτυχία των «ειδικών» να προβλέψουν ποιες χώρες θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον τελικό, οδήγησε σε πλήρη ανακατάταξη του πίνακα των γραφείων στοιχημάτων.

Article featured image
Article featured image

Η ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον έδωσε το εισιτήριο σε Κύπρο και Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ. Μαζί με την Κύπρο και την Ελλάδα πέρασαν στον τελικό ακόμη οκτώ χώρες που είναι οι: Αυστραλία, Ισλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Σερβία, Τσεχία, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία.

Ένας ημιτελικός γεμάτος ανατροπές, καθώς σε πείσμα των προγνώσεων, πέρασαν αρκετά outsider, αφήνοντας έξω συμμετοχές που θεωρούνταν σίγουρες από τα γραφεία στοιχημάτων.

Λίγο πριν τον β’ ημιτελικό της Πέμπτης (16/5), στον οποίο συμμετέχουν μεγαθήρια όπως η Ρωσία, η Ολλανδία και η Σουηδία, τα γραφεία στοιχημάτων αναθεωρούν τις προγνώσεις τους, αλλάζοντας σχεδόν ολοκληρωτικά τις μέχρι στιγμής προγνώσεις τους.

Για να μάθετε τι λένε τα νέα προγνωστικά και σε ποιες θέσεις τοποθετούν Κύπρο και Ελλάδα, διαβάστε αναλυτικά στο Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ