Ενοχλημένοι από τη Μαντόνα φαίνεται να είναι οι διοργανωτές

Πληροφορίες που μεταδίδονται αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη ενόχληση στους διοργανωτές για την κίνηση που έκανε επί σκηνής η Μαντόνα.

Article featured image
Article featured image

Και δεν αναφερόμαστε προφανώς στην απογοητευτική ερμηνεία της, όπως αυτή σχολιάστηκε από τους περισσότερους φίλους του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του σόου της κατάφερε να εμφανίσει στη σκηνή την παλαιστινιακή σημαία.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού της «Future», από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Madame X», σε μια κίνηση απόλυτου αιφνιδιασμού κατάφερε στη σκηνή της να εμφανίσει σημαία της Παλαιστίνης. Ναι, πάνω στις πλάτες δύο χορευτών, που ήταν αγκαλιασμένοι, υπήρχαν οι σημαίες Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Αυτό φαίνεται να έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκια των διοργανωτών, καθότι στις πρόβες που έγιναν υπό απόλυτη μυστικότητα δεν υπήρχαν σημαίες.
Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα tweet που φέρεται να είναι η δήλωση της EBU για την κίνηση της Μαντόνα. «Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου και η Μαντόνα το γνώριζε αυτό» τονίζει η ανακοίνωση δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τη διοργάνωσης. Σημειώνεται πως οι πρόβες της ΜαντόναΚαι αυτή, ως γνωστό, δεν ήταν η μοναδική φορά που η σημαία της Παλαιστίνης εμφανίστηκε στον τελικό…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ