Ένα quiz για παρατηρητικούς λύτες από τον Δήμαρχο Πάφου

Τώρα τα βλέπεις, τώρα (τα) χάνεις.

Article featured image
Article featured image


Σε μία ανάπαυλα από τις αποκαλύψεις σκανδάλων και τις συνεχείς εμφανίσεις σε τηλεοπτικά πάνελ, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος πήρε μυστρί, πηλοφόρι και τρακτέρ και άρχισε να ανοικοδομεί το κέντρο της Πάφου, αφού πρώτα, βεβαίως, φρόντισε να επικυρωθεί η ανέγερση του περιβόητου Ιερού Ναού στο νέο πάρκο που θα κοσμεί το κέντρο της πόλης, παρά τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας πολιτών.

Εδώ και λίγο καιρό, ο κατά τα άλλα συμπαθής Δήμαρχος, ξεκίνησε μέσω των social media, να προμοτάρει τα έργα που γίνονται στην Πάφο, αρχής γενομένης με φωτογραφίες την ώρα που γκρέμιζε ένα περίπτερο με το τρακτέρ και αυτόν στη θέση του οδηγού, ενώ στη συνέχεια φρόντισε να μας ενημερώσει με τον πλέον σουρεάλ τρόπο, ότι η Πάφος αυτή την περίοδο είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο γιατί αλλάζει και αναβαθμίζεται.

Η πιο πρόσφατή ανάρτησή του, ωστόσο, αποτελεί ένα quiz για πολύ παρατηρητικούς και δυνατούς λύτες καθώς μας (προ)καλεί να βρούμε το πράσινο που γέμισε την πόλη, αφότου την τσιμέντωσε για τις ανάγκες τις αναδιαμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, ο κος Φαίδωνος, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από τα έργα που γίνονται στο κέντρο της πόλης, μας δείχνει την ολοπράσινη μορφή της, θέλοντας να κλείσει τα στόματα όλων όσοι το προηγούμενο διάστημα διέρρεαν ότι αποψίλωσε το κέντρο και το γέμισε με τσιμέντο.

61214227_2216689321752009_7178895336839053312_n.jpg

Προσπαθήσαμε, αλήθεια προσπαθήσαμε κύριε Φαίδωνός μας να δούμε το πράσινο, αλλά μάταια. Ίσως γιατί ακολουθώντας την πάγια τακτική μας συνεχίζουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το (μοναδικό) δέντρο που υπάρχει στο λασάνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ